FC Twente tot wachten veroordeeld bij uitblijven transfer Ziyech

FC Twente tot wachten veroordeeld bij uitblijven transfer Ziyech

 • Bron: TC Tubantia
 • Dinsdag 28 Juni 09:59
 • Wout
 • Bekeken: 5584
 • 7 Reacties

Hakim Ziyech sloot maandag weer aan bij de training van de eerste selectie, nadat hij zaterdag al een kijkje nam bij de oefenwedstrijd tegen EMOS. De grote vraag is natuurlijk hoelang we hem nog in het shirt van FC Twente kunnen bewonderen.

 

Ook Joël Drommel moest er gelijk aan geloven, aangezien hij als kansloze figurant toekeek naar het eerste stiffie van Ziyech. De Marokkaan heeft duidelijk niet geleden aan een paar weken vakantie.  Eind mei speelde hij zichzelf ook nog in de kijker met 2 fantastische doelpunten voor Marokko in de kwalificatiewedstrijd tegen Equatoriaal-Guinea.

 

Maar hoelang kunnen we Hakim Ziyech nog in Enschede zien schitteren? “Ik verwacht dat hij sowieso deze week nog bij ons blijft”, Aldus Ted van Leeuwen in gesprek met Tubantia. De komende week wordt er nog geen transfer verwacht. In Engeland verschenen wel berichten dat clubs als Crystal Palace en West Ham United geïnteresseerd zijn, maar het gewenste miljoenenbod bleef uit.

 

Ziyech is geduldig met het maken van een keuze , net zoals de clubs die hem willen kopen. Een dilemma voor FC Twente,  want als Ziyech er is kan er niks worden gehaald en werkt Hake met een selectie die verre van eredivisiewaardig is. “Dat maakt het ook dubbel”, zegt René Hake. “We kunnen Ziyech heel goed gebruiken, maar we weten ook dat we onze selectie pas kunnen versterken als er geld vrij komt vanuit een transfer”.

 

Volgens Ted van Leeuwen is het niet gek dat Ziyech gewoon bij FC Twente blijft als de droomclub voor de Marokkaan niet langskomt. “Het is een gecompliceerde transfer, die is niet zomaar eventjes geregeld”, Laat de technisch manager weten aan de regionale krant. René Hake zal dus moeten wachten “Als de transfer uitblijft, moeten we andere middelen zien te vinden om onze selectie te kunnen versterken”,  zegt de oefenmeester.  

7 Reacties

7 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Bas Bevers
  Bas Bevers
  Bas Bevers
  28 June 2016

  Guitetrez houden... Hakim verkopen!!

 • Brian Israels
  Brian Israels
  Brian Israels
  28 June 2016

  nou ales de cileen verkocht word kan hij blijfen toch mooi optie dan kan fctwente spelers kopen en dan hebben ziyech ook nog twee klappen in een als er speler moey gehaald worden

 • Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  28 June 2016

  Blijven is mooi. Gaan is beter voor de club. (Helaas)

 • Arno Turksma
  Arno Turksma
  Arno Turksma
  28 June 2016

  Zou voor de financiën beter zijn dat hij vertrekt maar voor het voetbal mag hij zekers blijven

 • Johan Meijer
  Johan Meijer
  Johan Meijer
  28 June 2016

  Gaat natuurlijk weg. Is niet te houden en wij hebben het geld nodig.