Jari Oosterwijk strijdvaardig: "Ga er alles aan doen om in de basis te komen"

Jari Oosterwijk strijdvaardig: "Ga er alles aan doen om in de basis te komen"

  • Bron: Tubantia
  • Maandag 27 Juni 10:48
  • Wout
  • Bekeken: 1650
  • 0 Reacties

Jari Oosterwijk strijdvaardig: "Ga er alles aan doen om in de basis te komen"

 

Na Torgeir Børven is ook Jari Oosterwijk weer fit. De spits speelde de tweede helft in de wedstrijd tegen EMOS van afgelopen zaterdag.

  

Voor Oosterwijk voelen die eerste minuten weldadig aan. Als hij zijn hart nu hoort, is dat van geluk. “Ik ben zo veel fitter dan vorig jaar. Toen was ik bij het minste of geringste al vermoeid”,  Zegt de aanvaller in gesprek met Tubantia.

 

De oorzaak van zijn blessure is bekend. Oosterwijk bleek last te hebben van boezemfibrilleren, een onschuldige vorm van hartritmesstoornissen. Geen reden tot paniek, alhoewel het gevoel van een hart dat op hol slaat vervelend is en zorgt voor onnodige stress. Nadat het op trainingskamp weer mis ging, besloot de medische staf tot een operatie.

 

De operatie is goed verlopen.  “Sindsdien heb ik het nooit meer gehad”, zegt Oosterwijk. De talentvolle spits was ook al snel weer terug op het trainingsveld, maar mocht in de duels nog geen contact hebben met andere spelers. “Achteraf was dat nog niet zo erg. Toen ik individueel trainde kon ik heel specifiek mijn dribbelen, aannemen en natuurlijk mijn scoren verbeteren”.

 

Na het vertrek van o.a. El Azzouzi en Zawada is er weer een vacature vrij in de punt van de aanval. “komt er misschien nog een nieuwe spits bij? Daar heb ik geen boodschap aan. Ik wil spelen”.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.