Verklaring Twente: "Behoud licentie is voor poorten van de hel weggesleept"

Verklaring Twente: "Behoud licentie is voor poorten van de hel weggesleept"

  • Bron: TC Tubantia
  • Zaterdag 25 Juni 14:06
  • Martijn
  • Bekeken: 7792
  • 0 Reacties

Vandaag kwam het bericht naar buiten dat de financiers willen dat de top van FC Twente opstapt. De reden voor deze vertrekwens is de deal met de Eredivisie CV. FC Twente heeft een schadevergoeding van 1,7 miljoen euro betaald aan de collega clubs maar hier zijn de garantstelling verstrekkers het niet mee eens.

 

Aan TC Tubantia laat Marcel Wendrich weten dat er niet om het vertrek van de FC Twente-top is gevraagd. "Dat zou mij ook verbazen. We moeten die mensen juist dankbaar zijn voor hun werk. Er is de afgelopen tijd dag en nacht gewerkt. Het behoud van de licentie is voor de poorten van de hel weggesleept”, aldus de woordvoerder.

 

De garantstellers vragen zich af of FC Twente de zaken wel voldoende op orde heeft. "Zij vragen zich af of wij financieel wel voldoende 'in control' zijn. Wij denken van wel maar het is manifest dat toezeggingen van financiers gestand moeten worden gedaan.”

 

De commotie ontstond door de deal met de ECV. "Wij begrijpen de emotie maar dit is een onderdeel van de integrale aanpak om schoon schip te maken. We konden en kunnen er niet onderuit”, besluit hij

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.