Pure Energie als sponsor: "In goede en slechte tijden"

Pure Energie als sponsor: "In goede en slechte tijden"

  • Bron: FC Twente, Pure Energie
  • Vrijdag 24 Juni 21:11
  • Tom
  • Bekeken: 10604
  • 1 Reacties

Vandaag bracht FC Twente officieel naar buiten dat Pure Energie de nieuwe hoofdsponsor zal worden. De naam van het bedrijf met Twentse roots zal voor en achter op het shirt te zien zijn. Pure Energie heeft aangegeven een trotse hoofdsponsor zijn.

 

Sterker nog, al voor de uitlag van de beroepscommissie had het bedrijf via een informele weg al afspraken gemaakt met de club. “We zijn al meer dan twintig jaar partner van FC Twente. Supporter ben je in goede, maar ook in minder goede tijden. Vandaar dat we ook nu, volledig achter FC Twente staan.” vertelt oprichter Arlfons Wispels. “Twente is van iedereen. We willen daarom de jeugd van de Twentse amateurclubs nog meer bij de club betrekken. In de seizoenen 2003 tot en met 2007 zijn we in het stadion aanwezig geweest met de 4x4 partijtjes in de rust van de thuiswedstrijden. Dit gaan we vanaf komend seizoen terugbrengen als de Pure Energie Cup.” verklapt Wessel enthousiast op zijn site en die van FC Twente. 

 

Pure Energie heeft nog meer in petto buiten de bovengenoemde activiteiten. Jan van Halst, technisch en commercieel directeur van FC Twente verklaart het nader: “Pure Energie heeft landelijke uitstraling, maar echte Twentse roots. Het bedrijf is al meerdere jaren aan FC Twente verbonden. Bovendien zet Pure Energie vol in op duurzaamheid en dat biedt tal van mogelijkheden voor een mooie samenwerking. Uiteraard stapt FC Twente zelf ook over op Pure Energie. Samen op naar een duurzame toekomst vol positieve energie.”

 

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.