Clubiconen willen een vol stadion: "Koop nu je seizoenkaart"

Clubiconen willen een vol stadion: "Koop nu je seizoenkaart"

 • Bron: FC Twente
 • Donderdag 23 Juni 01:20
 • Bram
 • Bekeken: 5384
 • 3 Reacties

Nadat het echt zeker was dat FC Twente weer een jaar in de Eredivisie mag spelen loopt het hard met de verkoop van de seizoenskaarten. FC Twente heeft via haar officiële clubsite gemeld dat er al ruim 12.000 seizoenkaarten zijn verlengd.

 

De seizoenkaarten kunnen tot en met zondag verlengt worden. Supporters die nog geen seizoenkaart hebben , kunnen zich inschrijven om voorrang te krijgen op de vrije verkoop. De startdatum voor supporters die zich hebben ingeschreven is 30 juni, iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt voor 30 juni een e-mail met de nodige informatie. De vrije verkoop zal op 5 juli straten.

 

Kick van de Vall en Eddy Achterberg hopen dat FC Twente komend seizoen kan rekenen op een vol stadion. “Het is tijd om weer een seizoenkaart te kopen. Dat is het allerbelangrijkste voor deze club”, vertelt Eddy Achterberg. “Wij hebben er allemaal zo voor gevochten om het zo voor elkaar te krijgen zoals het nu is, geweldig! Maar daarom allemaal een seizoenkaart kopen. Wij hebben er al 12.000, maar wij moeten minsten 20.000 seizoenkaarten verkopen. Daar gaan wij voor!”, aldus de clubiconen.

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Danielle Olde Riekerink

  Vanaf 5 juli start de vrije verkoop en dat vult de rest aan. Dat is al wel langer zo. Maar ik hoop op een vol stadion volgend jaar!

 • Marieke Marieke
  Marieke Marieke
  Marieke Marieke
  23 June 2016

  Sorry hoor maar waar blijven die andere 11.000 a 12.000 "supporters"van voorgaande jaren dan als er voor 20.000 gegaan wordt??