Nick Marsman: "Gelukkig is die er nu"

Nick Marsman: "Gelukkig is die er nu"

  • Bron: Metro
  • Donderdag 23 Juni 00:25
  • Bram
  • Bekeken: 1830
  • 0 Reacties

Vrijdagmiddag maakte de beroepscommissie van de KNVB bekent dat FC Twente volgend seizoen toch in de Eredivisie mag spelen. Het goede nieuws bereikte doelman Nick Marsman ook. “Wat ik toen heb gedaan? Ik had meteen een paar jongens opgetrommeld om wat te gaan drinken in de stad.”

 

“Het slechte nieuws stapelde zich maar op en het zag er niet naar uit dat het nog goed zou komen. Ik heb mij toen even afgesloten van de buitenwereld om zo nog even van mijn vakantie te kunnen genieten. Mijn gevoelens werden de hele tijd heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees. Er had veel eerder duidelijkheid moeten komen. Gelukkige is die er nu.” vervolgt Nick Marsman.

 

Woensdagochtend stond de eerste training voor de selectie op het programma, als voorbereiding op het nieuwe seizoen. “Toen wij vorig seizoen met de voorbereiding begonnen hing er een erg negatieve sfeer. De fans pruimden de coach Alfred Schreuder niet meer. Er werd hem geen kans gegeven, omdat de fans hem linken aan Joop Munsterman. Maar de mensen die er een paar jaar lang een puinhoop van hebben gemaakt zijn nu allemaal weg”, vertelt Nick Marsman in het gesprek met Metro.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.