FC Twente hoopt op Thesker en Katsikas

FC Twente hoopt op Thesker en Katsikas

 • Bron: RTV Oost, TC Tubantia
 • Woensdag 22 Juni 19:43
 • Bram
 • Bekeken: 6170
 • 5 Reacties

FC Twente hoop ook volgend seizoen te kunnen beschikken over Stefan Thesker, zo meldt RTV Oost. De Duitse Stefan Thesker werd vorig seizoen gehuurd van het Duitse Greuther Fürth en bedong een optie tot koop, maar FC Twente kon die optie niet mogelijk maken door de financiële situatie.

 

Als het aan technisch manager Ted van Leeuwen ligt wilt FC Twente ook langer door met Giorgos Katsikas. Katsikas heeft op het moment wel een aflopend contract in Enschede. “Dat zullen wij zien”, antwoord Ted van Leeuwen. “Wij moeten alle opties bekijken, Katsikas heeft natuurlijk twee keer een kruisbandblessuren gehad, dus we moeten even zien hoe zijn knieën zich houden. Maar naar de kwaliteit van de speler moeten wij altijd kijken”, Legt Ted van Leeuwen uit.

 

De komende tijd zal Katsikas wel meetrainen bij FC Twente, zo weet TC Tubantia te melden. Als Katsikas toch fit genoeg blijkt te zijn, zal FC Twente met hem gaan praten over een langer verblijf in Enschede. FC Twente hoop ook dat het lukt om Stefan Thesker in de selectie te behouden. De transfervrije Robert Schilder, die nog geen nieuwe club heeft gevonden, gaat wellicht zijn conditie op peil houden bij Enschedese club.

5 Reacties

5 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Tim Paalhaar
  Tim Paalhaar
  Tim Paalhaar
  23 June 2016

  Ja en het liefst kopen, maar dat zal haast wel niet. Goede agressieve back, ook opbouwend sterk. Verdedigend koppen moet ie aan werken. Prima back.