Hake: "Met vallen en opstaan"

Hake: "Met vallen en opstaan"

  • Bron: FC Twente
  • Woensdag 22 Juni 19:09
  • Bram
  • Bekeken: 4604
  • 0 Reacties

Woensdag begon FC Twente het nieuwe seizoen. Onder ogen van vele supporters, kwamen de spelers het trainingsveld op. De trainer, René Hake, genoot van de fans.

 

“Het was druk en dat laat nog maar weer eens zien dat deze club leeft”, vertelt René Hake op de clubsite van de Tukkers. “Het is positief dat zoveel mensen ons steunen en het is van de fans een goed signaal naar alle spelers. Op deze manier is het zichtbaar dat FC Twente een belangrijke rol speelt hier in Twente. Iedereen is hier natuurlijk opgelucht dat we weer vooruit kunnen kijken.”

 

René Hake hoopt dat de selectie begin augustus klaar is voor de competitie. “Het is aan ons de taak een selectie samen te stellen die op een goede manier de Eredivisie in kan”, vervolgt Hake. “Het helpt natuurlijk als we zo snel mogelijk spelers kunnen vastleggen, zodat we aan een hecht team kunnen werken, maar ik ben al lang blij dat we het weer over voetbal kunnen hebben.”

 

Het zal voor FC Twente geen gemakkelijk seizoen worden, dat weet René Hake ook: “Voor ons wordt het overleven en het doel is om in de Eredivisie te blijven. Deze voorbereiding zal met vallen en opstaan gaan. Het belangrijkste is dat de club zo snel mogelijk in een rustig vaarwater belandt en dat we de selectie in balans krijgen. We moeten echter niet onderschatten wat voor werk er achter de schermen nog allemaal verzet moet worden. Dat neemt niet weg dat ik er ongelofelijk veel zin in heb”, sluit René Hake af.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.