EXCLUSIEF - Talentvolle box-to-box speler dient zich aan

EXCLUSIEF - Talentvolle box-to-box speler dient zich aan

 • Bron: FCTtoday.nl
 • Woensdag 22 Juni 15:42
 • Ruben
 • Bekeken: 24424
 • 4 Reacties

Eerder vandaag werd vermeld dat Kyle Ebecilio een nieuwe kans kreeg op het Twentse middenveld. Echter lijkt hij serieuze concurrentie te gaan krijgen van Brem Soumaoro (19). De talentvolle middenvelder die zichzelf omschrijft als box-to-box speler sprak aan het einde van het vorige seizoen met René Hake over zijn kansen. 


''Er werd mij verteld dat ik dit seizoen de kans zou krijgen om mezelf te bewijzen'', vertelt Soumaoro aan FCTtoday.nl. ''Het is nu nog even afwachten of er nieuwe spelers worden aangetrokken voor mijn positie. Als dat niet gebeurd en ik vul het zo goed mogelijk in dan kan het zomaar zijn dat ik speel.'' Of er een nieuwe speler aangetrokken wordt is de vraag. Zoals bekend heeft Twente niet veel financiele middelen om aankopen te doen en vooralsnog is er niemand verkocht.

De middenvelder zat het voorgaande seizoen al een aantal keren bij de wedstrijdselectie maar wist zijn debuut nog niet te maken. Als het aan hem ligt komt daar dit seizoen verandering in. ''In principe ga ik gewoon de concurrentie aan met Kyle (Ebecilio red.) maar hij heeft natuurlijk meer ervaring. Als je nu naar de groep kijkt dan gaat daar de voorkeur natuurlijk naar uit maar je weet het maar nooit", besluit hij in gesprek met onze website.

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  Alex Mönnink
  23 June 2016

  Brem is een leuke speler maar zal toch nog eerst de ervaring moeten opdoen, dus ik zou zeggen eerst wat invalbeurten en beker wedstrijdjes mee pakken en dan eens kijken hoe hij het doet. Vanderheijden viel me tegen afgelopen seizoen en dat zou ook een groot talent zijn. Alhoewel hij wel moest opvechten tegen Mokotjo, en Gutierez en das natuurlijk voor een opkomend talent niet de makkelijkste opgave dan.

 • Karin van Veen
  Karin van Veen
  Karin van Veen
  22 June 2016

  Handig om ook spelers aan te trekken die wat ouder zijn en de ervaring hebben??

 • Richard Scholten
  Richard Scholten
  Richard Scholten
  22 June 2016

  Ja, haha. Als jullie wat scherper waren geweest wist je ook dat hij wat langer mee trainde met het 1ste en hij trainde vandaag ook mee..