Van Halst: "Daar ben ik van overtuigd"

Van Halst: "Daar ben ik van overtuigd"

  • Bron: Voetbal International
  • Woensdag 22 Juni 15:12
  • Bram
  • Bekeken: 8492
  • 0 Reacties

FC Twente mag volgend seizoen dan wel in de Eredivisie spelen, maar hoeft er geen rekening mee te houden dat ze goed worden ontvangen. Jan Van Halst, de nieuwe commercieel en technisch directeur, verwacht een tour de kritiek.

 

"Daarom ontvangen we de felicitaties rond de uitspraak van de beroepscommissie ook met gepaste nederigheid. Vergeet ook niet dat er een herstructurering aan komt en dat er bij zo'n reorganisatie altijd mensen het slachtoffer worden. Dat is de pijn die als gevolg van deze hele zaak boven de club hangt en die wij allemaal voelen. Dit is zo'n krankzinnige zaak geweest, dat is met geen pen te beschrijven". Vertelt Van Halst in Voetbal International.

 

Ondanks de uitkomst kijkt Van Halst niet met een goed gevoel terug op de zaak. “Als mensen erover beginnen, buig ik mijn hoofd", vervolgt Van Halst. "Ik weet hoe het zit, maar was er niet bij en wil alleen nog maar over de toekomst praten. Wij zullen zeker nog kritiek krijgen, maar wij gaan er alles aan doen om van het nieuwe FC Twente weer een nette club te maken. Dat gaat ons lukken, daar ben ik van overtuigd."

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.