Noorse spits gaat voor laatste kans: "Dan heb ik mijn best gedaan"

Noorse spits gaat voor laatste kans: "Dan heb ik mijn best gedaan"

  • Bron: Nettavisen
  • Dinsdag 21 Juni 23:56
  • Bram
  • Bekeken: 5782
  • 0 Reacties

Torgeir BØrven hoopt ook volgend seizoen in Enschede te spelen. De vierentwintig jarige spits verruilde in 2013 Valerenga voor FC Twente, maar de aanvaller is nog niet echt doorgebroken in Enschede.

 

“Ik zie het komende seizoen als de laatste mogelijkheid”, vertelt BØrven in het gesprek met Nettavisen. “Het is gewoon all-in, maar ik ga mijn uiterste best doen. Als dat niet genoeg is, heb ik het in ieder geval geprobeerd. Dan heb ik mijn best gedaan”.

 

Het is voor de Noorse spits niet makkelijk geweest: “Het is niet gegaan zoals ik had verwacht. Ik kreeg te horen dat Luc Castaignos zou worden gekocht en dat ik er dus moest staan, maar toen kreeg ik te maken met die blessure aan mijn heup”, vertelt Torgeir BØrven verder.

 

Ondanks alles wat hij mee heeft gemaakt bij FC Twente heeft hij nooit spijt van zijn overstap naar FC Twente gehad. “Het is een geweldige ervaring tot nu toe”. Terwijl BØrven de focus al op het volgend seizoen bij FC Twente heeft ziet hij een terugkeer naar Noorwegen als een optie als het, weer, niet lukt in Enschede. “Speeltijd is belangrijk voor mij. Het zou niet mijn eerste keus zijn om terug te gaan naar Noorwegen, maar om weer bij vrienden en familie in de buurt te zijn zou een rol kunnen spelen”. Aldus BØrven.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.