"Werken aan een chique oplossing voor deze nare situatie"

"Werken aan een chique oplossing voor deze nare situatie"

 • Bron: Clubwebsite De Graafschap
 • Dinsdag 21 Juni 11:28
 • Menno
 • Bekeken: 9244
 • 1 Reacties

Gisteren heeft De Graafschap contact gehad met Bert van Oostveen. De club uit Doetinchem is niet tevreden over het gelopen proces omtrent het besluit van de beroepscommissie om FC Twente ook aankomend seizoen in de Eredivisie te laten spelen. De KNVB en De Graafschap zullen deze week om de tafel gaan om te praten over het genomen besluit.

 

"Wij willen graag van hem horen hoe hij tegen de situatie aankijkt en of hij ons kan helpen", vertelt commercieel directeur Martine Zuil op de website van de club. "We zijn bezig onze juridische positie te onderzoeken en de mogelijkheden in kaart te brengen. Maar voordat we überhaupt die kant op sturen, is het natuurlijk altijd goed om over en weer de standpunten te belichten en de mogelijkheden te onderzoeken om er samen in redelijkheid uit te komen."

 

"Doel van een eventuele gerechtelijke procedure zou overigens niet primair zijn om FC Twente alsnog de licentie te laten ontnemen. FC Twente heeft oneindig veel geluk gehad met de kennelijk door de licentiecommissie gemaakte fout met betrekking tot de 'schoon schip verklaring'. Dat is mooi voor FC Twente, en het is er ons niet om te doen dat feestje te verstoren."

 

"Het gaat ons veel meer om de bizarre gang van zaken over dit onderwerp. En om de enorme consequenties daarvan voor onze club. Daar willen we helderheid over. We hopen in een gesprek met Bert van Oostveen constructief te kunnen werken aan een chique oplossing voor deze nare situatie", aldus Martina Zuil op de website van de Graafschap.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Jan Booiman
  Jan Booiman
  Jan Booiman
  21 June 2016

  Wat een koptekst zeg,dat kan helemaal niet!