Inzamelingsactie Twente voor Twente van start

Inzamelingsactie Twente voor Twente van start

  • Bron: Twente voor Twente
  • Maandag 20 Juni 12:20
  • Martijn
  • Bekeken: 12998
  • 9 Reacties

Alle supportersverenigingen van FC Twente hebben de handen ineen geslagen om FC Twente te helpen. Met de lancering van www.twentevoortwente.nl is de website in de lucht voor deze actie. Op deze website kunnen supporters geld doneren aan FC Twente of veilingitems aanbieden wat daarna weer verkocht kan worden. De actie loopt tot 31 juli waarna de eindstand bekend wordt gemaakt op de open dag van FC Twente.

 

Nieuwe start

Nu de beroepscommissie heeft bepaald dat FC Twente de licentie voor de eredivisie behoudt, zijn wij allen ontzettend opgelucht en blij. Het voelt als beslissend scoren in blessuretijd met negen man in het veld en nog twee seconden te gaan.

 

We willen er dan ook alles aan doen om onze club een goede, nieuwe start mee te geven om terugval te voorkomen. We hebben daarom de actie; “Twente voor Twente” opgezet. Iedereen die bij zichzelf de gevoelens van boosheid en onmacht over de achter ons liggende periode herkent, kan, door mee te doen aan de actie, concreet iets betekenen voor de club en de toekomst van de club.

 

HOE DONEREN?

Stort op NL21 RABO 0308593731, onder vermelding van ‘Twente voor Twente’. Deze rekening is, gedurende de actieperiode, het nummer waar alle bedragen op gestort worden.

Mail uw eigen activiteit naar : activiteiten@twentevoortwente.nl

Meer info op: www.twentevoortwente.nl

 

9 Reacties

9 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.