Felipe Gutierrez niet de enige naam op de lijst van Real Betis

Felipe Gutierrez niet de enige naam op de lijst van Real Betis

  • Bron: fctwentenieuws
  • Maandag 20 Juni 11:03
  • Fabian
  • Bekeken: 4180
  • 0 Reacties

Zoals al eerder in de wandelgangen het gerucht ging, lonkt Real Betis naar de handtekening van Felipe Gutierrez. De Chileen krijgt echter concurrentie wat betreft een transfer naar de club uit Sevilla. De Spaanse club is bang voor risico's tijdens de onderhandelingen met FC Twente en ook is het nog de vraag of Alfred N'Diaye vertrekt.

 

De club schakelt dus over naar een alternatief voor de Chileense middenvelder. Als de onderhandelingen dreigen vast te lopen. Het alternatief is Roger Canas, die momenteel uitkomt in Kazachstan voor Astana. De 26-jarige Colombiaanse middenvelder is ook per 1 januari transfervrij en kwam afgelopen seizoen in de Champions League uit.

 

Ook Roger Canas staat in de belangstelling van meerdere clubs. Zo is naar verluidt Deportivo de la Coruna ook geïnteresseerd in de diensten van Canas. De vraag is nu hoe de transfercirkel zich gaat vormen. FC Twente staat er welwillend tegenover om een dragende kracht als Gutierrez te laten gaan, zodat er weer wat geld in de clubkas komt.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.