Van Leeuwen: "In de zomer wijzigen de criteria opnieuw"

Van Leeuwen: "In de zomer wijzigen de criteria opnieuw"

 • Bron:
 • Maandag 20 Juni 11:00
 • Menno
 • Bekeken: 7662
 • 5 Reacties

Goed nieuws voor FC Twente! GHANAsoccernet.com meldt dat de Tukkers vanaf augustus weer kunnen beschikken over Shadrach Eghan. De verhuurde Ghanees zit nu bij Stabaek, maar in Noorwegen zijn hem weinig speelminuten gegund. 


De werkvergunning van Eghan in Enschede liep af, waardoor hij een paar maanden geleden moest vertrekken uit Enschede, waar hij op dat moment ook weinig speelminuten maakte. Financieel kon FC Twent het niet veroorloven om zijn werkvergunning te vernieuwen en werd besloten Eghan naar Stabaek te laten gaan, waar hij in dertien wedstrijden maar tot 40 minuten spelen kwam. 

Nu krijgt Eghan waarschijnlijk wel een nieuwe werkvergunning en zal hij rond augustus weer terugkeren naar Enschede. Dit zou FC Twente heel goed uitkomen. Bij Gutiérrez, Mokotjo en Ziyech lijkt een vertrek aanstaande. 

"Tewerkstellingsvergunningen lopen niet langer dan drie jaar en in het verleden kon je onder dezelfde voorwaarden automatisch verlengen", vertelde Ted van Leeuwen afgelopen februari. "Inmiddels is de wet gewijzigd, maar loopt het contract van Shadrach wel door. FC Twente heeft momenteel niet de middelen om tegen een hoger bedrag te verlengen, maar in de zomer wijzigen de criteria opnieuw."

5 Reacties

5 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Robin Luisman
  Robin Luisman
  Robin Luisman
  20 June 2016

  Ik denk dat volgend seizoen echt een seizoen is om eghan op 10 te laten ontwikkelen laat maar lekker spelen verwachtingen zijn niet zo hoog meer

 • Tim Vaanholt
  Tim Vaanholt
  Tim Vaanholt
  20 June 2016

  Vertrouwen geven door hem in de basis te laten spelen. Was altijd fan van hem, met vertrouwen en speeltijd bereikt hij zijn oude niveau wel weer!