Het interview met Keje Molenaar

Het interview met Keje Molenaar

 • Bron:
 • Vrijdag 17 Juni 11:12
 • Menno
 • Bekeken: 7864
 • 3 Reacties

17 juni 2016 kan wel eens de belangrijkste dag voor FC Twente gaan worden in jaren. Advocaat van FC Twente Keje Molenaar ziet een positieve uitspraak tegemoet vanmiddag van de beroepscommissie. 


"Ik verwacht dat er vandaag in ieder geval voor 14.00 uur dat er een uitspraak komt", laat hij weten tegenover NPO Radio 1. "Ik denk dat ze het niet langer kunnen aanhouden. En ik verwacht eerlijk gezegd ook, omdat het langer op zich laat wachten, dat er een gerede kans bestaat dat het eerdere vonnis van de licentiecommissie vernietigd gaat worden."

"Dat vonnis lag er al een paar weken. "De beroepscommissie heeft tijd genoeg gehad om dat vonnis te beoordelen. Toen kwam vorige week vrijdag het kort geding-vonnis. Daar heeft de beroepscommissie natuurlijk ook kennis van genomen. En ik kan mij zo voorstellen, gehoord hebbende alle steakholders en betrokkenen, dat als het daadwerkelijk gaat leiden tot een faillissement van FC Twente, dat men in het belang van het betaalde voetbal hier een andere draai aan gaat geven. Bij een faillissement is het einde oefening. Het belang van het Nederlandse voetbal in zijn algemeenheid is denk ik een heel belangrijk aspect, wat wordt meegenomen door de beroepscommissie."

"In de licentiecommissie en de beroepscommissie zitten hele slimme mensen, die niet over één nacht ijs gaan. Dus die gaan dit denk ik ook zo inkleden en zo motiveren dat daaraan straks geen rechten kunnen worden ontleend door anderen. Het kan een precedent scheppen, maar ik denk dat de beroepscommissie daar wel voor gaat waken. Vandaar ook dat het wat langer duurt. Ik denk dat ze gewoon een aantal dagen nodig hebben gehad, ook om zekerheid te krijgen over dat faillissement. Want ik geloof dat dat daadwerkelijk een serieuze optie is. Op het moment dat schuldeisers vernemen dat het de eerste divisie wordt, dan gaan ze daadwerkelijk hun schuld opeisen. Dan is het gewoon einde", aldus advocaat Keje Molenaar. 

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Stylo1972
  Stylo1972
  Stylo1972
  17 June 2016

  Hoop dat t allemaal waarheid wordt en als het niet zo is dan zie ik de hele ERE divisie verdwijnen!!!!! want dan gaan er nog meer clubs op de schop! Fortuna, Roda, cambuur etc

 • Paul Oude Munnink
  Paul Oude Munnink
  Paul Oude Munnink
  17 June 2016

  Er staat naar mijn idee net iets te vaak het woordje DENK. We dachten bij de voorzieningen rechter ook iets teveel, pfft

 • Elly Hamhuis-Kollen
  Elly Hamhuis-Kollen
  Elly Hamhuis-Kollen
  17 June 2016

  πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ