De vier mogelijke scenarioschetsen voor FC Twente

De vier mogelijke scenarioschetsen voor FC Twente

  • Bron: Voetbal International
  • Woensdag 15 Juni 15:36
  • Fabian
  • Bekeken: 16178
  • 1 Reacties

Als FC Twente daadwerkelijk moet uitkomen in de Jupiler League, dan heeft de club vier scenario's waarin de club een keuze moet maken. Alles valt of staat met de beslissing van de beroepscommissie.

 

De mogelijke scenario's:

1. FC Twente gaat in beroep bij de rechter, maar dit is weer een kwestie van tijd en geld wat de club momenteel niet heeft.

 

2. FC Twente gaat toch uitkomen in de Jupiler league. Dit betekent dat de begroting moet worden ingeslonken. Hierbij moeten ook op de personeelskosten bezuinigd worden en moet er een reddingsplan worden gemaakt. Toch is in deze situatie die hoop op een financiële injectie van Dik Wessels gevestigd.

 

3. FC Twente vraagt surceance van betaling aan, waarbij door middel van een curator de schulden worden bekeken en moet hiervoor een reddingsplan maken. In dit geval staat FC Twente onder curatele en is er financieel bijna niets mogelijk.

 

4. FC Twente verklaart zich failliet en hoopt dan de plaats van Jong FC Twente in te nemen. In dat geval komt FC Twente dan in de Tweede Divisie uit. In dit scenario lopen wel alle spelers gratis de deur uit en verliest de gemeente 17 miljoen op het stadion.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.