Opnieuw interesse uit Duitsland voor Ziyech

Opnieuw interesse uit Duitsland voor Ziyech

 • Bron: Voetbalprimeur
 • Donderdag 02 Juni 17:16
 • Fabian
 • Bekeken: 6516
 • 1 Reacties

 Er is een nieuwe club geïnteresseerd in de diensten van Hakim Ziyech. Wederom betreft het een Duitse ploeg die wel oren heeft naar de komst van de Marokkaans international. Hertha BSC voegt zich in het rijtje met onder andere Borussia Dortmund en Hamburger SV.

 

De interesse voor de middenvelder van FC Twente komt niet alleen uit Duitsland, nadat eerder al bekend werd dat Fenerbahçe en Middlesborough de geruchten in de wandelgangen deden rondgaan.

 

Op dit moment wordt de waarde van Ziyech geschat op tien miljoen euro, maar is het de vraag of die prijs daalt wanneer de Tukkers daadwerkelijk in de Jupiler League uit moeten komen. Een transfer van de spelmaker is sowieso aan de orde gezien zijn bepalende rol binnen de ploeg afgelopen seizoen.

 

Hakim Ziyech is niet de enige speler die in verband wordt gebracht met clubs. Ook Kamohelo Mokotjo en Felipe Gutierrez worden gelinkt aan een aantal clubs. Het is afwachten wanneer er wat concreet wordt en FC Twente daadwerkelijk de miljoenen kan bijschrijven in deze zorgwekkende periode.

 

Het feit dat er spelers vertrekken is te verwachten, maar hoe FC Twente de selectie voor komend seizoen in kan gaan vullen hangt volkomen af van welk besluit er 10 juni aanstaande genomen wordt.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Jos Olsman
  Jos Olsman
  Jos Olsman
  02 June 2016

  Ik hoop dan eigenlijk Dortmund