Bijen houdt vertrouwen: "Zij laten de club niet zomaar vallen"

Bijen houdt vertrouwen: "Zij laten de club niet zomaar vallen"

  • Bron: Voetbal International
  • Zaterdag 28 Mei 18:30
  • Joel
  • Bekeken: 5176
  • 0 Reacties

Dat FC Twente mogelijk degradeert is bij veel mensen hard aangekomen. Zo ook bij de spelersgroep, hoewel daar maar weinig geluiden van te horen zijn. Echter vindt verdediger Peet Bijen dat dat niet betekent dat de selectie er niet bij betrokken is.

 

Zo vertelt Bijen in gesprek met Voetbal International. "De meeste jongens zijn simpelweg niet in Nederland, want wij hebben officieel al vakantie. De mensen op de club zijn hard aan het werk. Het is gewoon niet mogelijk om allemaal bij elkaar te komen. In de groepsapp gebeurt wel het een en ander", aldus Bijen.

 

Bijen houdt echter wel geloof. "Er zitten mensen bij de club die heel hard werken voor FC Twente en ik geloof in ze. Zij laten de club niet zomaar vallen. Deze mensen gaan er alles aan doen om de club te redden. Ik sta liever binnen de lijnen", verklaart Bijen.

 

De 21-jarige verdediger speelde eerder al met Jong FC Twente in de Jupiler League. "Daar ontdek je waar het in het betaalde voetbal echt om draait. De harde duels, het mannelijke voetbal, maar ook het spelen voor publiek. Ik vond het destijds een geweldig podium. Maar nu? Van een stap terug wordt niemand gelukkig. Wat mijn teamgenoten zullen doen als we degraderen? Ik heb geen idee. Al denk ik niet dat we met hetzelfde elftal aan de competitie beginnen", besluit Bijen.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.