Onno Jacobs reageert: "Wachten, wachten, wachten"

Onno Jacobs reageert: "Wachten, wachten, wachten"

 • Bron: RTV Oost
 • Vrijdag 27 Mei 14:58
 • Bram
 • Bekeken: 7200
 • 4 Reacties

Voor het Nederlands voetbal is het nog even afwachten wat er gaat gebeuren. Er is nog steeds veel onduidelijkheid over de toekomst van FC Twente.

 

“Het betekent wachten, wachten, wachten voor het hele Nederlandse voetbal en dat is niet handig. Meer clubs hebben hier last van.” antwoord interim-directeur Onno Jacobs na het kort geding van FC Twente tegen de beslissing van de KNVB om FC Twente naar de Jupiler League te sturen.

 

Onno Jacobs reageerde getergd op het argument van de KNVB dat er voor FC Twente geen goede reden was om hier een kort geding aan te spannen, omdat de beroepscommissie snel bijeen kan komen. “Ze kunnen dat niet beoordelen en ik ben het daar volstrekt niet mee eens. De KNVB gaat niet over onze financiële situatie. Ze kennen onze banktegoeden. Wij hebben geen inkomsten omdat wij de prijzen van de seizoenskaarten nog niet kunnen vaststellen en kunnen geen sponsorpakketten verkopen,” vertelde hij over het dreigende geldgebrek.

  

“We moesten schoon schip maken en dat hebben wij gedaan. Ik ga er dan vanuit dat wij onze licentie mogen houden. Het is alsof de scheidsrechter een overtreding niet wilt bestraffen met een gele kaart omdat die te licht is en een rode kaart omdat die te zwaar is, maar onverwachts een paarse kaart trekt. Een volstrekt nieuwe maatregel,” zei interim-directeur in zijn slotwoord tegen de rechter.

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Siny Holstra
  Siny Holstra
  Siny Holstra
  27 May 2016

  En nu maar hopen! Aan de advocaat en Dhr. Jacobs ligt het niet. Compliment.

 • Ramona Siemerink
  Ramona Siemerink
  Ramona Siemerink
  27 May 2016

  De heer segaar heeft Twente goed vertegenwoordigd

 • Eddie Kimmels
  Eddie Kimmels
  Eddie Kimmels
  27 May 2016

  Als de advocaat van de KNVB al stottert en de rechter er niks van begrijpt. Dan maakt Fc Twente een goede kans.