Van Oostveen veroordeelt FC Twente

Van Oostveen veroordeelt FC Twente

 • Bron: Tubantia
 • Woensdag 25 Mei 11:58
 • Tom
 • Bekeken: 10580
 • 18 Reacties

KNVB-directeur Bert van Oostveen wordt door veel FC Twente fans gezien als een boeman, toch vindt de preses dat FC Twente het allemaal aan zichzelf te danken heeft. De KNVB geeft aan dat FC veel eerder met de rapporten had moeten komen.

 

FC Twente is vanuit de club zelf een onderzoek begonnen naar eventuele illegale transfers, de KNVB vindt dat het leveren van dit rapport te lang heeft geduurt. "De licentiecommissie heeft herhaaldelijk naar dat rapport moeten vragen. Toen het rapport eindelijk binnen was, bleek dat er maar onderzoek was gedaan naar 1 transfer, terwijl er wel vraagtekens zijn te plaatsen bij meerdere'', zo stelt de preses van de voetbalbond.

 

Voor FC Twente voelt het alsof ze aan hun eigen veroordeling hebben meegewerkt. Het onderzoek naar de transfers was namelijk niet aangedragen of verplicht door de licentiecommissie, FC Twente deed dit op eigen initiatief. Ook gaf FC Twente inzage in de resultaten van dit onderzoek aan de licentiecommissie hoewel dit niet verplicht was. Ook heeft FC Twente het initiatief genomen om in gesprek te gaan met de KNVB en ECV, hoewel de KNVB laat lijken dat het ging om een initiatief van de bond.

18 Reacties

18 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Hanny Smelt
  Hanny Smelt
  Hanny Smelt
  25 May 2016

  Het hout niet op daar KNVB het is wel wat hoor

 • Hans Gooij
  Hans Gooij
  Hans Gooij
  25 May 2016

  Megalomane narcist als directeur KNVB.

 • Frank Reimerink
  Frank Reimerink
  Frank Reimerink
  25 May 2016

  Inderdaad. ALLES gooien ze op tafel en dan wordt je nu weggezet als boeman. Wat een hufter. Hij had ons juist een pluim moeten geven, 1mei licentie en dan was het klaar!!!!!!

 • Peter Herlaar
  Peter Herlaar
  Peter Herlaar
  25 May 2016

  Alles wordt naar buiten gebracht alsof Twente de kont in de krib gooit. Zo gaat het altijd als iemand voor zijn of haar eigen rechten opkomt. De mensen die daardoor benadeeld worden zullen dat altijd opvatten als tegenwerken. Helaas is dat hoe het collectief te werk gaat terwijl elk individu de kromheid daarvan zal erkennen

 • Edwin Sauer
  Edwin Sauer
  Edwin Sauer
  25 May 2016

  Ik snap het niet zo goed! De bond moet zijn leden toch helpen? In goede en slechte tijden! De KNVB heeft Feyenoord in de slechte jaren 2009/2010 altijd geholpen. Waarom laten ze Twente in de kou staan? Sterker nog, waarom wordt Twente op alle fronten tegengewerkt?

 • Mol Frederika
  Mol Frederika
  Mol Frederika
  25 May 2016

  Zijn die lui vd KNVB al eens gecontroleerd ?? hoe hebben die de zaken voor elkaar , beetje Viva achtig misschien !!