Eredivisieclubs willen dat FC Twente kort geding intrekt

Eredivisieclubs willen dat FC Twente kort geding intrekt

 • Bron: NOS
 • Dinsdag 24 Mei 15:50
 • Martijn
 • Bekeken: 11290
 • 20 Reacties

Tijdens de jaarlijkse vergadering voor Eredivisie clubs bij de KNVB is er gevraagd aan FC Twente om het kort geding dat de Tukkers hebben aangevraagd in te trekken. 

 

De 17 Eredivisieclubs willen dat FC Twente zich neer legt bij het besluit van de licentiecommissie om te degraderen naar de Jupiler League. FC Twente gaat niet in op de vraag om het kort geding in te trekken weet de NOS te melden.

 

De Tukkers spannen zodoende vrijdag het kortgeding aan. Door de beslissing van de KNVB weten FC Twente en De Graafschap niet waar ze aan toe zijn.

 

20 Reacties

20 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • aleidus
  aleidus
  aleidus
  24 May 2016

  Zijn de 17 Eredivisieclubs willen dat FC Twente zich neer legt bij het besluit van de licentiecommissie om te degraderen naar de Jupiler League, helemaal van de pot gerukt ,als het om de zogenaamde grote drie zo gaan dan deden ze dit voor stel ook niet.

 • Gerd Veldhuis
  Gerd Veldhuis
  Gerd Veldhuis
  24 May 2016

  Laat ze de tering krijgen, stelletje bloedhonden

 • Roy Zehl
  Roy Zehl
  Roy Zehl
  24 May 2016

  de fout licht bij de KNVB . deze heeft een mol of meerdere nollen bij de clubs onder gebracht om info te krijgen bij een aantal clubs . waarom nu intrekken van de kortgeding . waar is men bang voor dat er meer naar boven komt of onderzoeken worden verricht in de eredivisie hoe het reilt en zeilt bij de clubs en KNVB ?de KNVB heeft zelf dingen naar buiten gebracht tijdens een persconferentie . dat er afspraken waren gemaakt waar men aan voldoen moesten en men nu aan voldaan hebben . en dan word er de licentie ingetrokken en weer gegeven waar men ook vraagtekens kan zetten terwijl men afspraken binnen de KNVB hebben gemaakt . ze lopen zich zelf voor de voeten en voorbij en weerspreken zich zelf door de afspraken en voorwaardes te weerspreken . en dat men nu weer door andere clubs iets gevraagd word omdat de KNVB hen ook mogelijk dingen heeft toegezegd en nu Welles en nietes spel speelt . kijk naar de club die degraderen zou nu mag blijven omdat twente deze overneemt . en dan niet over hebben van NAC , en willem2 en Utrecht verhaal wat er nog bij komt waar men een vorm van afspraken of toezeggingen heeft gedaan . dit lijk veel op corruptie binnen de KNVB of iets wat er op lijkt net als bij de FIFA waar men nog onderzoeken verricht zelfs bij de uefa zijn ze nog aan het onderzoeken aan het plegen .

 • Simone Hek
  Simone Hek
  Simone Hek
  24 May 2016

  Vraag me dan af wat ze zelf zouden doen als ze in deze situatie zouden zitten zomaar akkoord gaan...... dacht het niet he?

 • Jos Nijland
  Jos Nijland
  Jos Nijland
  24 May 2016

  Ze schijten allemaal 7 kleurtjes. Allemaal hebben ze in de "foute" jaren van Twente lopen profiteren van ome Joop en ome Aldo, welke als suikeroompjes spelers voor absurde bedragen van hen kochten. Almelo heeft jaren geprofiteerd van de uitstekende jeugdopleiding en nu heeft Smit het hoogste woord, walgelijk! Nu willen de ratten voor een appel en een ei Twente leegkopen. Wijzen met het vingertje kunnen ze allemaal, maar ga door met de rechtszaak, kijken of de rechter hen terecht wijst!!! Hopelijk steken wij dan een grote middelvinger op. Alles of niets

 • Frank Keijzers
  Frank Keijzers
  Frank Keijzers
  24 May 2016

  En als we verliezen in hoger beroep....dan begint de gehele Nederlandse competitie mooi in December. ..aju

 • Martijn Lucas
  Martijn Lucas
  Martijn Lucas
  24 May 2016

  Jaja kortgeding intrekken!! Laat de licentiecommissie dan hun uitspraak maar intrekken. Dan ben je ook klaar..!

 • Dennis Kosters
  Dennis Kosters
  Dennis Kosters
  24 May 2016

  Strak... Eerst vragen om financiële compensatie en vervolgens eisen dat Twente alsnog een stapje omlaag doet? Die lui zijn knettergek.. Leuk dat ze dan in de Jupiler vragen dat Twente juist niet een stapje omlaag doet. Wat een bende...

 • Armand Wentink
  Armand Wentink
  Armand Wentink
  24 May 2016

  Wel eerst geld willen vangen van ons en dan toch ons eruit willen hebben. Voelt als een mes in de rug. Rug recht houden!! COTE

 • Peter Heuvelink
  Peter Heuvelink
  Peter Heuvelink
  24 May 2016

  Lijkt me een goed plan, maar wel met de voorwaarde dat alle 17 eenzelfde diepgaand onderzoek laten verrichten naar financiele constructies met gemeenten, zaakwaarnemers en andere partijen. Hebben we straks een eredivisie met hooguit 10 clubs verwacht ik. 🤔🤔