Voormalig lid licentiecommissie: "Heel verstandig"

Voormalig lid licentiecommissie: "Heel verstandig"

  • Bron: TC Tubantia
  • Zondag 22 Mei 23:30
  • Bram
  • Bekeken: 6268
  • 1 Reacties

Geert Pieter Vermeulen, oud lid van de licentiecommissie, vindt het verstandig dat FC Twente in beroep is gegaan. Geert Pieter laat weten ook verrast te zijn geweest over de uitspraak van de KNVB om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League.

 

 

In de Tubantia laat Geert Pieter weten dat de naderende straf van de KNVB als een onverwachte verrassing kwam. “Ik had gehoopt op iets anders. Het reglement voorziet in twee sanctiemodellen. De derde mogelijkheid wordt per 1 juli ingevoerd.”, waar Geert Pieter mikt op het terugzetten naar een lagere competitie. “Het lijkt erop dat de commissie daar nu een voorschot op neemt. Ik snap dat ze na al het gebeurde een ernstig vergrijp vinden, ze zijn gewoon voorgelogen. Maar aan de andere kant: daar zijn ook al weer straffen voor opgelegd.” vervolgt hij zijn mening.

 

 

Vermeulen had liever een boete gezien: “Maar dan wel een veel hogere dan nu in het reglement staat.” geeft hij aan. Dat FC Twente een rechtszaak aanspant vindt hij een goede zaak, “Als FC Twente-medewerker vind ik dat heel verstandig”, besluit Geert Pieter Vermeulen.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.