Lek FC Twente gevonden

Lek FC Twente gevonden

  • Bron: Tubantia
  • Zondag 22 Mei 20:07
  • Tom
  • Bekeken: 30990
  • 21 Reacties

FC Twente gaat momenteel door moeilijke tijden, door het lekken van enkele dubieuze contracten verkeert de club momenteel in zwaar weer. Het lek binnen de club lijkt te zijn gevonden en de club heeft aangegeven aangifte te hebben gedaan.

 

Volgens de berichtgeving zou het gaan om een werknemer van de club. De manager zou enkele computers hebben gehackt binnen de club en de bestanden die hierop stonden hebben doorgestuurd. Na het publiekelijk worden van deze documenten is de club meermaals gestraft en tot dusver lijkt zelfs degradatie nog een gevolg hiervan te zijn. Ook durfden werknemers geen mail meer te versturen en ontvangen.

 

De manager van operationele zaken werkt tevens voor de KNVB, iets wat mogelijk tot enige ophef zou kunnen leiden. Mocht blijken dat de KNVB deze werknemer heeft betaald voor het lekken van deze informatie dan is het meeste bewijsmateriaal in de zaken die tegen FC Twente zijn aangespannen op illegale wijze verkregen, hetgeen voor vele nieuwe implicaties kan zorgen.

 

De politie wil geen uitspraken doen over de aangifte maar vanuit de club is er al een bevestiging gekomen. De club denkt dat de medewerker met zijn frauduleuze acties de club wilde beschadigen. Wat de echte reden is geweest is nog altijd onduidelijk, maar interim-directeur Onno Jacobs heeft al aangegeven met hem te zullen gaan praten.

 

21 Reacties

21 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Peter Herlaar
    Peter Herlaar
    Peter Herlaar
    22 May 2016

    Er van uitgaande dat hij dit inderdaad gedaan heeft (er is nog niets bewezen, er is geen veroordeling geweest), wat zou er gebeurd zijn dat hij zo diep gezonken is? Van voorzitter vak-p naar rat?

  • Marina Goolkate
    Marina Goolkate
    Marina Goolkate
    22 May 2016

    Zo zie je maar hoe een corrupte bende de knvb is vieze honden

  • Roy Zehl
    Roy Zehl
    Roy Zehl
    22 May 2016

    als de KNVB deze gegevens van deze persoon ook heeft gebuikt ,dan kan men de uitspraak teniet doen die men nu heeft uitgesproken . door dat men op slinkse wijze informatie heeft vergaart en gebruikt die mogelijk niet door de club niet is aan gerijkt of oude gegevens zijn .

  • Niek Wilmink
    Niek Wilmink
    Niek Wilmink
    22 May 2016

    Stanley Van Ek Lennart ten Brinke gaat nog leuk worden zo

  • Mol Frederika
    Mol Frederika
    Mol Frederika
    22 May 2016

    Hoe kan één persoon de hele club naar de filistijnen helpen , hoe erg is dat .

  • Tom Regterschot
    Tom Regterschot
    Tom Regterschot
    22 May 2016

    Dus dat gaat weer 6 maand extra onderzoek opleveren?