FC Twente werkt niet mee aan koopjesjacht

FC Twente werkt niet mee aan koopjesjacht

  • Bron: Voetbalzone
  • Vrijdag 20 Mei 12:48
  • Fabian
  • Bekeken: 4104
  • 0 Reacties

Nu het nieuws in Enschede is doorgedrongen dat volgend jaar de club uit moet komen in de Jupiler League aazen clubs op de spelers. Clubs melden zich bij Ted van Leeuwen en hopen voor een zacht prijsje spelers over te kunnen nemen. Ted van Leeuwen is niet bereid de spelers voor een schijnbedrag te laten gaan.


"Het zijn allemaal koopjesjagers, die ‘gratis, gratis’ roepen. Vooral clubs die normaal nooit voor deze spelers zich melden, melden zich nu. De technisch directeur laat aan AD weten: "Er gaat niets van de prijs van de spelers af. Het is ook niet zo dat ze bij een verplichte degradatie voor niets kunnen gaan."

 

Er zijn een aantal spelers die niet thuis horen op het podium van de Jupiler League zoals Hakim Ziyech, Kamohelo Mokotjo en Felipe Gutierrez. Ook deze spelers mogen niet voor een lager bedrag de club verlaten. FC Twente heeft afgelopen jaar al flink weten te snijden in de selectie en kan het geld voor de topspelers daarentegen goed gebruiken.

 

Het is voor de hele club afwachten of het hoger beroep zal bepalen of FC Twente toch uit mag komen in de Eredivisie en daarom zullen de spelers ook in de wachtkamer worden gezet. Dat het duidelijk is dat er spelers zullen vertrekken is niet raar, maar wel tegen de juiste prijs.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.