Eerste maatregel genomen bij FC Twente

Eerste maatregel genomen bij FC Twente

  • Bron: FC Twente
  • Donderdag 19 Mei 14:43
  • Bram
  • Bekeken: 7730
  • 0 Reacties

Jeugdtrainers bij FC Twente hebben donderdag te horen gekregen dat aflopende contracten van alle jeugdtrainers formeel worden opgezegd. FC Twente neemt deze maatregel nadat de licentiecommissie gekomen is met een naderende straf.

 

 

Het gaat hier om de jeugdtrainers van FC Twente onder elf tot en met de jeugdtrainers van FC Twente onder zeventien. Die hebben dit donderdag te horen gekregen van interim-directeur Onno Jacobs. De verbintenis van Bert Konterman wordt als enige nog, voorlopig, gerespecteerd. Hij is nog in bezit van een eenjarig contract. Er is een grote kans dat de Voetbalacademie volgend seizoen doorgaat in afgeslankte vorm. Alleen een A1-, B1- en C1-elftal zullen er nog zijn. Deze teams zijn verplicht voor clubs met een licentie. Wat er met de overige teams gaat gebeuren is nog de vraag, maar waarschijnlijk zullen die te vervallen komen wegens de teruggang in de begroting.

 

 

FC Twente onder 15, beter bekent als C1, werd deze week kampioen door met 3-2 te winnen van PEC Zwolle onder 15. De A1 en de B1 deden het slechter, beide teams zijn gedegradeerd. Michel Jansen (foto) zal komend seizoen weer de taken van hoofd opleidingen FC Twente op zich nemen.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.