Supporters ADO Den Haag steunen supporters FC Twente

Supporters ADO Den Haag steunen supporters FC Twente

  • Bron: Tubantia
  • Donderdag 19 Mei 13:48
  • Tom
  • Bekeken: 25272
  • 0 Reacties

Niet alleen supporters en betrokken van FC Twente reageerden met enige pijn op het bericht van degradatie, ook de fans van ADO Den Haag vinden dat de sanctie compleet de plank mis slaat.

 

Hoewel de fans van ADO Den Haag op het veld de vijand zijn, zijn ze langs de kant natuurlijk gewoon  mede-supporters. "Het is erg triest als je favoriete voetbalclub degradeert omdat er op 'kantoor' fouten zijn gemaakt. Het voetbalhart blijft als supporters en dit is een zeer pijnlijke dag in ons voetballand. Wij zijn voor ons ADO en niet voor FC Twente! Maar via deze weg willen wij onze collega supporters in Enschede steunen" Laat een groep fans weten via een facebook fan-account. Ook richt de groep nog een boodschap aan de KNVB: "KNVB, Bedankt! Een totale chaos in ons hoogste voetbaldivisie!"

 

Eerder dit seizoen al lieten de ADO-fans zien met de supporters van FC Twente mee te leven. "KNVB: straf daders wanbeleid, niet supporters FCT 65", stond op een spandoek tijdens de wedstrijd ADO Den Haag-FC Twente. FC Twente fans hebben gereageerd op de support uit Den Haag door ze uit te nodigen voor een borrel, waar de ADO-fans positief op hebben gereageerd.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.