Verklaring supportersverenigingen: "Twente moet vechten voor wat zij waard is"

Verklaring supportersverenigingen: "Twente moet vechten voor wat zij waard is"

 • Bron: Twente Verenigt
 • Woensdag 18 Mei 20:12
 • Martijn
 • Bekeken: 8460
 • 2 Reacties

Twente verenigt, VAK-P, de Vriendenkring en Bagpipe zijn naar buiten gekomen met een gezamenlijke verklaring. Deze is hieronder te lezen. Tekst afkomstig van de Facebook pagina Twente verenigt! Link.

 

Deze snoeiharde straf zag FC Twente niet aankomen, deze straf zagen wij niet aankomen. De licentiecommissie van de KNVB heeft om onduidelijke redenen de regels gebogen naar haar goeddunken en is tot een straf gekomen die buitenproportioneel is. De wijze waarop deze tot stand is gekomen roept bovendien veel vragen op.

 

FC Twente heeft in de afgelopen maanden keihard gewerkt om aan alle voorwaarden uit het rapport Knüppe te voldoen. Daar is de club, naar ons oordeel, in geslaagd. En ook naar het oordeel van de licentiecommissie. Er is hard gewerkt aan openheid en de zaken op orde krijgen. Meer kon FC Twente niet doen.

 

Wat deze straf betekent voor FC Twente is nog onduidelijk. Onze toekomst is in het ongewis en dat doet ons pijn. We hebben de puinhopen van het verleden opgeruimd, maar krijgen wellicht niet de eerlijke kans om daar een nieuw FC Twente op verder te borduren.

 

We eisen dat FC Twente moet vechten voor wat zij waard is en haar recht haalt bij de enige juiste instantie, in wie zij nog vertrouwen heeft: de rechter.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Jan de Wilde
  Jan de Wilde
  Jan de Wilde
  21 May 2016

  Jullie hebben daar een behoorlijk minderwaardigheidscomplex. En dan de opmerking: Succes. Enorm triest en vooral zielig. Almelo, Enschede, Hengelo het zijn allemaal tukkers. Maar saamhorigheid kennen ze daar niet alleen leedvermaak. Dus ik stel voor Almelo uit onze verder mooie provincie te verwijderen.

 • Marcel Ensink
  Marcel Ensink
  Marcel Ensink
  19 May 2016

  Wie is hier nu Calimero???? :-) Succes!!!

 • Alfred Rikhof
  Alfred Rikhof
  Alfred Rikhof
  18 May 2016

  Mr. Frank Visser komt zelfs langs. Kan ie met eigen ogen zien wat voor een fantastische club hier genaaid wordt