"De KNVB vindt het mooi dat Twente een tweede kans krijgt"

"De KNVB vindt het mooi dat Twente een tweede kans krijgt"

  • Bron: KNVB
  • Woensdag 18 Mei 17:16
  • Martijn
  • Bekeken: 2008
  • 0 Reacties

Bert van Oostveen heeft gereageerd op het besluit van de licentiecommissie. De directeur betaald voetbal van de KNVB is blij met de uitkomst.....

 

"De afgelopen periode was een onzekere. Voor de fans, de club en ook voor de KNVB. Wij vreesden echt dat de licentiecommissie de stekker er definitief uit zou trekken. Gelukkig heeft de commissie een uitweg gevonden. FC Twente is een grote club, met een grote achterban en de KNVB vindt het mooi dat die club een tweede kans krijgt. Tegelijkertijd is dit natuurlijk alsnog een harde uitkomst voor iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt", aldus de directeur van de voetbalbond.

 

"Helaas moeten de fans, de arbeidsorganisatie en de huidige bestuurders bloeden voor het wanbeleid van de afgelopen jaren. Toch begrijpen wij dat de licentiecommissie hard optreedt. Want FC Twente misleidde stelselmatig alle andere clubs en iedereen die het voetbal in Nederland volgt. En dat terwijl we in Nederland veel belang hechten aan eerlijke competities, integriteit en het elkaar recht in de ogen kunnen aankijken", besluit hij.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.