Hake onder bepaalde voorwaarden ook volgend seizoen aan het roer

Hake onder bepaalde voorwaarden ook volgend seizoen aan het roer

 • Bron: TC Tubantia
 • Donderdag 12 Mei 13:57
 • Tom
 • Bekeken: 6756
 • 1 Reacties

FC Twente trainer René Hake heeft aangegeven open te staan voor een contractverlenging, mits de licentie behouden wordt.

 

Hake begon als assisten van Alfred Schreuder maar mocht na vier duels het roer overnemen van de ontslagen hoofdtrainer. Hake loodste FC Twente ondanks een puntenmindering en zware tijden rondom de club toch uit de gevarenzone en eindigde met de club op een 13e plaats. 

 

Over volgend seizoen is er nog veel onduidelijk, toch heeft Hake wel aangegeven open te staan om aan te blijven als hoofdtrainer.  "Ik wil hoofdtrainer blijven, maar het is niet zo dat ik er zomaar instap. Stel dat de club morgen het nieuws krijgt dat de licentie behouden blijft, dan is het niet zo dat trainer René Hake dezelfde dag heeft bijgetekend. Als op 6 augustus de competitie begint, is er schoon schip gemaakt en komt er een frisse herstart. Iedereen wordt dan weer opnieuw beoordeeld en afgerekend op de prestaties. Ook de trainer. En dat is terecht. Maar wat kun en mag je dan verwachten? Er moet een goede staf komen en goede trainingsfaciliteiten. En uiteraard is de samenstelling van de selectie een belangrijk punt. Hoe sneller dat voor elkaar is, hoe beter het is. We hebben dit seizoen vooral een slechte start gehad door onze rommelige voorbereiding,” vertelt de trainer.

 

Ook nu is er al sprake van een mogelijk rommelige voorbereiding. "Alleen staat alles nog op rood, waardoor we niets concreet kunnen maken. Ik kan nu niet eens officieel aangesteld worden en de club kan ook niet concreet worden naar spelers die ze op de radar heeft. Doodzonde, maar dat is nou eenmaal niet anders.”

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Harrie Besselink
  Harrie Besselink
  Harrie Besselink
  12 May 2016

  Voor mij mag hij terug komen. Hij heeft het over het algemeen goed gedaan. Vooral het tweede seizoen.