Supporters Eredivisie clubs kunnen gratis naar FC Twente uit

Supporters Eredivisie clubs kunnen gratis naar FC Twente uit

 • Bron: FC Twente
 • Dinsdag 10 Mei 22:02
 • Martijn
 • Bekeken: 6104
 • 21 Reacties

FC Twente heeft met de Eredivisie CV een akkoord bereikt over een financiële compensatie. Daarnaast laat FC Twente de uit-supporters van clubs uit de Eredivisie volgend jaar gratis de wedstrijden in de Grolsch Veste bezoeken.

 

Dit is een gebaar naar alle fans van andere clubs in de Eredivisie om de solidariteit van FC Twente weer een beetje terug te winnen.

 

Onno Jacobs: “Naar de supporters van andere clubs maken we ook een gebaar door hen volgend seizoen, indien wij de licentie behouden, gratis de wedstrijden in De Grolsch Veste te laten bezoeken. Wij hopen dat we hiermee een streep kunnen zetten onder een uiterst moeizame periode en dat wij vanaf nu weer gezamenlijk naar de toekomst kunnen kijken”, vertelt hij op de site van FC Twente.

 

21 Reacties

21 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Lucia Wip-Teesink
  Lucia Wip-Teesink
  Lucia Wip-Teesink
  12 May 2016

  maak dan gelijk het eten en drinken voor het uitvak duurder want het moet wel ergens door betaald worden en aub niet door je eigen supporters !!!

 • Stefan Dragt
  Stefan Dragt
  Stefan Dragt
  11 May 2016

  Brian Groteboer kijk dit dan haha word elke keer het uitvak zeker ook groter gemaakt haha? Slaat nergens op als ze ons nou ff die korting doen. Voor een redelijklijke seizoen afgelopen jaar waar het voetbal soms ook niet echt waard was. Maar wel achter blijven staan!

 • Theo Bruggeman
  Theo Bruggeman
  Theo Bruggeman
  11 May 2016

  KlOp niet, maar misschien volgend seizoen meer recht op vrijkaarten om weg te geven 🙌👍

 • Jeannette Boelens-oostdam

  ik heb er net een stuk over geschreven hierboven ik vind het schande !!! idd voor die vuurw3erk geluiden en iedereen die ons weg wil hebben !!! het is niet te bevatten wat ze willen doen als het echt zo is zeggen wij hier de 2 jaarkaarten op !!! laten ze aan hun eigen supporters denken ik schaam me diep voor alle fct fans dit is schande !!!!

 • Charles de Jong
  Charles de Jong
  Charles de Jong
  10 May 2016

  Wedden dat ze ons als vaste jaarkaarthouder dan een poot uitdraaien??

 • Jeroen Busschers
  Jeroen Busschers
  Jeroen Busschers
  10 May 2016

  Super actie kaartje levert weinig op. Doordat er nu aanzienlijk meer supporters komen die vroeg het stadion in moeten wordt het nodige bier etc geschonken en levert het in totaal meer op voor onze club. Als één van de weinige clubs van NL heeft FCT een eigen stadion en catering.

 • Martijn Busschers
  Martijn Busschers
  Martijn Busschers
  10 May 2016

  Pfff, laat ze maar komen, vind ik prima. Gooi ze er wel direct uit zodra er vuurwerk geluiden worden gemaakt.

 • Michel Kolbrink
  Michel Kolbrink
  Michel Kolbrink
  10 May 2016

  Als bedankje voor jarenlang vuurwerkgeluiden maken ? Of voor de vijandige bejegeningen aan ons adres ? Twente compenseert clubs want we hebben het Nederlandse voetbal in diskrediet gebracht. Kan me nog beelden uit Rome en Madrid voor de geest halen....shit man ! Liever Jupiler idd

 • Laura Hendriks
  Laura Hendriks
  Laura Hendriks
  10 May 2016

  En wat moeten de twente fans die het minder breed hebben dan? Die geen scc kunnen betalen, Moeten we het nu ineens hebben van uit supporters? Zijn het niet de thuis supporters die de jongens de motivatie geven om hun best te doen.... apart

 • Hans Bruggink
  Hans Bruggink
  Hans Bruggink
  10 May 2016

  Blijft echt een Kooten zooi laten zij mensen die wijnig geld hebben of een handicaps hebben eens een uitnogiging geven pffff

 • Gert-Jan Demmers
  Gert-Jan Demmers
  Gert-Jan Demmers
  10 May 2016

  hulde ze moeten de ogen uit de kop schamen. .eigen supporters un de steek laten .waarom ken mensen met 2 a 3 kids helemaal dol van ons twente..kun en niet heen omdat ze het niet kunnen betalen . hulde gewoon schande en omkoping ga nog liever met twente de Jupiler in als dit..of heeft jordania geld in Twente gestoken. vorige jaar 4 des met uitsupporters volgende jasr 12de als jullie zo door gaan..en dan ook nog hulde bah.

 • Freddy Gerrits
  Freddy Gerrits
  Freddy Gerrits
  10 May 2016

  Maar geldt dat ook voor ons....beetje jammer...