Redding dichterbij door garantstelling Twentse bedrijven

Redding dichterbij door garantstelling Twentse bedrijven

  • Bron: TC Tubantia
  • Donderdag 28 April 21:19
  • Job
  • Bekeken: 3354
  • 0 Reacties

FC Twente kan door een garantstelling van een aantal Twentse bedrijven over vele miljoenen beschikken en heeft daarmee voldoende werkkapitaal om haar continuïteit te kunnen waarborgen. Samen met het eerder gesloten crediteurenakkoord met oud-bestuurders, lijkt de toekomst van de club daarmee gered, schrijft TC Tubantia op haar website.

 

“Het is fantastisch om te merken op hoeveel steun FC Twente in de regio kan rekenen", aldus interim-voorzitter Onno Jacobs. Kelbet.nl

 

"Niet alleen onze supporters zijn in deze loodzware periode onvoorwaardelijk achter de club blijven staan, ook het Twentse bedrijfsleven laat zich van haar beste kant zien. Met deze garantstelling, waarbij een groot aantal bedrijven betrokken is, kunnen nog voor 1 mei een stevige financiële prognose afgeven aan de KNVB-licentiecommissie. Dat is essentieel in het hopelijk behoud van onze licentie en daarmee dus voor onze toekomst.”


De steun van het Twentse bedrijfsleven was noodzakelijk omdat De Tukkers niet voor 1 mei kon beschikken over de gemeentelijke garantsteling. Jacobs: “Het is kenmerkend voor de constructieve rol van de gemeente Enschede dat de termijn voor het alsnog kunnen inroepen van de gemeentelijke garantstelling is verlengd naar 31 december 2016.”

 

Alle betrokken bedrijven willen graan anoniem blijven meldt FC Twente. 

 

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.