FC Twente moet aan 4 taken voldoen voor voortbestaand

FC Twente moet aan 4 taken voldoen voor voortbestaand

 • Bron: FC Twente
 • Dinsdag 26 April 17:30
 • Martijn
 • Bekeken: 8530
 • 1 Reacties

FC Twente heeft vanmiddag bekend gemaakt dat er een crediteurenakkoord is getekend. Ondanks dit goede nieuws betekent dit nog niet dat de club gered is. FC Twente moet aan 3 taken nog voldoen namelijk:

 

Financiële steun Twentse bedrijfsleven nodig. FC Twente heeft deze steun nodig om de garantstelling van de gemeente te krijgen. Promo

 

Aanleveren jaarrekening en halfjaarcijfers. Voor 1 mei moet FC Twente de ingetrokken jaarrekening van het seizoen 14/15 inleveren en daarnaast de halfjaarcijfers van seizoen 15/16.

 

Uitvoering aanbevelingen rapport Knüppe. De voorwaarde van de KNVB om de aanbevelingen van  de heer Knuppe door te voeren moeten ook gerealiseerd worden.

 

Deze 3 zaken moeten voor 1 mei ingeleverd zijn bij de KNVB.

 

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Javier Gutiérrez
  Javier Gutiérrez
  Javier Gutiérrez
  26 April 2016

  Financiële steun is door directeur van Asito meen ik al toegezegd / in gang gezet. Gemeente heeft garantstelling al verlengd tot 31-12-2016 en voorwaarde gemeente was het crediteurenakkoord wat er nu is. Aanbevelingen uit rapport Knuppe is de samenstelling van het bestuur. Bestuur van de stichting Twente 65 is nagenoeg rond. RvC zijn gesprekken gaande 35 sollicitanten hebben gereageerd. De 2 koppige directie daar weer onder is mit licentie behouden blijft rond met Jacobs en van Halst