Moeder Uvini emotioneel door FC Twente-supporters

Moeder Uvini emotioneel door FC Twente-supporters

  • Bron: FC Twente - Foto: NOS
  • Donderdag 21 April 19:28
  • Job
  • Bekeken: 5860
  • 0 Reacties

Bruno Uvini groeit steeds meer uit tot een publiekslieveling. De Braziliaanse verdediger vecht voor de clubkleuren en dat is de achterban niet onopgemerkt gebleven. Hij werd dan ook flink toegezongen door Vak-P na afloop van de gewonnen thuiswedstrijd Excelsior.

 

"Dat is me bij mijn vorige clubs nog nooit overkomen. Het maakt me best emotioneel en ook heel dankbaar." Laat de mandekker weten op de officiële website van FC Twente. "Mijn familie en vrienden kijken thuis al onze wedstrijden, mijn moeder begon te huilen toen ze hoorde dat ze mijn naam zongen." voegt de Braziliaan eraan toe.

 

Over de uitslag was Uvini vanzelfsprekend erg tevreden: "Zij strijden tegen degradatie en maakten het ons zo moeilijk mogelijk. Je kunt echt zien dat we als ploeg gegroeid zijn, eerder dit seizoen waren we er waarschijnlijk geforceerd ingevlogen om die goal te forceren. Het gaat om geduld, dat waren we en uiteindelijk kwam de beloning."

 

De huurling van Napoli kijkt nog uit naar de laatste twee wedstijden: "De supporters hebben ook vaak minder goede wedstrijden gezien dit seizoen, ook voor hen willen we dit seizoen zo goed mogelijk afsluiten." En over het duel tegen Ajax: "het is mooi dat we nog een rol van betekenis kunnen spelen in de titelstrijd."

 

Of Uvini volgend seizoen nog in Enschede speelt is nog maar de vraag, zowel De Tukkers als de verdediger zelf willen met elkaar door. Of Napoli hieraan meewerkt zal komende weken bekend moeten worden.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.