FC Twente wint op valreep van Excelsior

FC Twente wint op valreep van Excelsior

  • Bron: FCTtoday.nl
  • Woensdag 20 April 23:57
  • Bram
  • Bekeken: 2548
  • 0 Reacties

FC Twente heeft woensdagavond de drie punten in Enschede gehouden, nadat het wist te winnen van een tiental Excelsior spelers. Het publiek moest lang wachten op de doelpunten van de Tukkers. Jerson Cabral maakte de openings-treffer, niet veel later zorgde Zakaria El Azzouzi voor de 2-0.

 

De eerste helft in de Grolsch Veste leverde weinig spektakel op. Toch kreeg FC Twente in de vijfendertigste minuut een penalty toegewezen, nadat Jerson Cabral neer werd gehaald door Excelsior verdediger Jurgen Mattheij. Echter faalde Jerson Cabral, die de penalty opeiste, van elf meter.

 

In de tweede helft begon de wedstrijd iets meer tot leven te komen. In de slotfase van de wedstrijd werd Jerson Cabral uit balans gebracht en kreeg Jurgen Mattheij zijn tweede gele kaart en kon het veld verlaten. Excelsior, dat nog strijd voor lijst behoud, moest met tien man verder en proberen de 0-0 op het scorebord te houden. Helaas voor Excelsior lukte het echter niet om één punt mee te nemen naar Rotterdam. Na een fraaie een-tweetje met Chinedu Ede tikte Jerson Cabral de openingstreffer binnen, niet veel later kopte Zakaria El Azzouzi raak uit een voorzet van Stefan Thesker (2-0).

 

Door deze drie punten blijven de Tukkers na tweeëndertig wedstrijden op een prima dertiende plek met negenendertig punten.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.