Jan van Halst ambieert dubbelfunctie bij FC Twente

Jan van Halst ambieert dubbelfunctie bij FC Twente

  • Bron: NU.nl
  • Woensdag 20 April 20:48
  • Fabian
  • Bekeken: 2532
  • 0 Reacties

Jan van Halst denkt met een aanbieding van FC Twente op zak er over na om er aan de slag te gaan. Het aanbod dat de oud-speler heeft gekregen betreft een dubbelfunctie, namelijk die van technisch- en commercieel directeur. Van Halst is een bekende bij de club en overweegt dus om in de Grolsch Veste terug te keren.

 

In 2011 was Jan nog werkzaam als manager algemene zaken, maar gezien de verhouding tussen hem en voorzitter Joop Munsterman legde Van Halst zijn functie neer. Volgens belangenbehartigende partijen als de supportersverenigingen en de sponsoren is hij de ideale man om de wederopstanding van FC Twente aan te sturen.

 

Er zijn een aantal vragen waar de voormalig Tukker mee zit. De vraag is natuurlijk hoe het bestuur eruit komt te zien en wat er op financieel en technisch gebied mogelijk is. “Als de licentie behouden blijft is het een serieuze optie om terug te keren. Ik heb er vijftien jaar gewerkt, Twente gaat mij aan het hart.”

 

Ook hoopt FC Twente met Onno Jacobs door te gaan, die als interim financieel directeur in Enschede werkzaam is tot 1 mei. Met deze mensen aan het roer zal de wederopstanding van FC Twente er rooskleurig uit moeten gaan zien. Onno Jacobs zet als interim directeur met man en macht zich in om aan de financiële verplichtingen te voldoen, zodat de licentie behouden blijft. Met Van Halst als mogelijk technisch- en commercieel directeur haalt FC Twente een man van de club in huis, die alles op alles zal zetten om de club gezond weder op te bouwen.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.