Cabral wacht toekomst af: "Ik ben niet ongeduldig"

Cabral wacht toekomst af: "Ik ben niet ongeduldig"

 • Bron: NOS
 • Woensdag 20 April 17:06
 • Joel
 • Bekeken: 3016
 • 2 Reacties

Jerson Cabral is één van de spelers bij FC Twente met een aflopend contract. De buitenspeler weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt, want hij kan na dit seizoen transfervrij vertrekken. Echter kan FC Twente hem nog een contract aanbieden voordat hij transfervrij vertrekt.

 

Cabral is nog niet benaderd door een andere club. "FC Twente is een hele goede, grote club. Maar iedereen kent de situatie, dat is niet ideaal. Dat maakt het wel wat lastiger", vertelt Cabral in gesprek met de NOS. "Ik weet het ook niet wat betreft FC Twente en mij. Maar als er goede voorwaarden tegenover staan, zou het geen teleurstelling zijn om ook volgend jaar hier te spelen", vindt Cabral.

 

De 25-jarige aanvaller vindt wel dat hij in vorm is, maar volgens hemzelf kan hij nog beter. "Als ik het vergelijk met de vorige 2 seizoenen zien jullie nu wel de beste Cabral, maar het kan en moet nog beter. Ik ben hier wel blij mee, maar niet tevreden", benadrukt Cabral. Overigens is hij niet bang dat hij volgend jaar zonder club zit. "Ik ben transfervrij, ik doe het niet verkeerd. Elke speler droomt van het buitenland, maar ik ga niet naar de eerste de beste club die zich meldt. Ik ben niet ongeduldig. Ik blijf cool", besluit Cabral.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Martijn Burgers
  Martijn Burgers
  Martijn Burgers
  20 April 2016

  Ik denk zonder Ziyech niet echt van waarde.