Pop-up restaurant bij FC Twente - Excelsior

Pop-up restaurant bij FC Twente - Excelsior

  • Bron: FC Twente
  • Maandag 18 April 22:23
  • Bram
  • Bekeken: 2954
  • 0 Reacties

FC Twente speelt woensdag 20 april haar tweeëndertigste competitie wedstrijd van het seizoen. FC Twente zal het in Enschede opnemen tegen Excelsior, de wedstrijd begint om 20:45 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen supporters en sponsors eten in een speciaal pop-up restaurant.

 

 

Supporters en sponsors kunnen voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente – Excelsior, voor vijftien euro(excl. Drank), onbeperkt spareribs eten in een pop-up restaurant. Vanaf 18:30 uur tot 20:15 uur is het pop-up restaurant in de Champions lounge geopend. De champions lounge bevindt zich in De Grolsch Veste. U kunt zich opgeven via de clubsite van FC Twente. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

Op deze manier hoopt FC Twente supporters en sponsors het mogelijk te maken om toch naar deze wedstrijd te komen, zonder dat supporters of sponsors in tijdnood komen. Ook is er voor deze wedstrijd geen Clubcard verplichting waardoor de wedstrijd voor iedereen toegankelijk is.

 

 

Eerder dit seizoen was de ontmoeting tussen beide teams geëindigd in een 1-1 stand. Het doelpunt van FC Twente kwam op de naam van Hakim Ziyech.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.