Hake pissig: "Ik vond dat ze dat zelfs nog verdienden"

Hake pissig: "Ik vond dat ze dat zelfs nog verdienden"

 • Bron: FC Twente
 • Zaterdag 16 April 11:18
 • Martijn
 • Bekeken: 2888
 • 2 Reacties

FC Twente verspeelde vrijdagavond 2 punten bij De Graafschap. Lange tijd stond het 0-1 voor FC Twente maar de 10 man van De Graafschap wisten toch nog te zorgen voor de 1-1.

 

Rene Hake was aardig pissig na afloop: “Ik ben behoorlijk gefrustreerd gezien het moment van de gelijkmaker, maar uiteindelijk denk ik dat we het aan onszelf te wijten hebben dat het nog gelijk wordt. Wij waren na de rode kaart gewoon heel slordig aan de bal om De Graafschap kapot te spelen en vergaten de trekken over te halen voor de tweede treffer.” Vertelt hij op de website van FC Twente.

 

“Je geeft ze de kans en dan weet je dat ze met opportunisme gevaar kunnen stichten en daar hebben ze optimaal gebruik van gemaakt. Vanuit onze kant gezien is dat gewoon heel slecht, dat we het zover laten komen. Dit was niet nodig geweest en gezien de kwaliteiten die wij voorin hebben lopen moet je de wedstrijd eerder beslissen. Dat hebben ze dit seizoen vaak genoeg wel gedaan, maar vandaag waren we voorin niet scherp. Dan geef je De Graafschap inderdaad de kans om een punt te halen en ik vind ook wel dat ze dat verdienden, omdat wij het zelf niet goed deden”, besluit hij.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Bonne Niks
  Bonne Niks
  Bonne Niks
  16 April 2016

  Ik hoor veel negatieve geluiden over de gele kaart van Hakim Ziyech.Neem van mij aan dat dit een bewuste keus is.Nu is hij voor woensdag geschorst.Zou hij geen geel hebben gekregen maar woensdag wel zou hij geschorst zijn tegen ajax dus denk ik dat het een bewuste keuze is