Twijfels over Ziyech: "Ziyech is de beste maar dat waren Maher en El Hamdaoui ook"

Twijfels over Ziyech: "Ziyech is de beste maar dat waren Maher en El Hamdaoui ook"

  • Bron: Algemeen Dagblad
  • Woensdag 13 April 09:57
  • Martijn
  • Bekeken: 2252
  • 2 Reacties

Hakim Ziyech werd door veel kenners beoordeeld als de beste speler van de Eredivisie. Maar toch zijn er ook veel twijfels over de middenvelder van FC Twente. In de column van Sjoerd Mossou in het Algemeen Dagblad stelt hij zichzelf hardop een paar vragen.

 

“Ofwel: hoe groot en onvoorwaardelijk is de ambitie van Ziyech? Wanneer gaat hij eens fatsoenlijk aan zijn fysiek werken? Botst zijn ambitie ooit ergens op een gevoel van verongelijktheid, of op een sluimerende hang naar 'respect'? Wil Ziyech straks het ongelijk van anderen bewijzen, of groot geld verdienen, of revanche nemen op Marco van Basten en Danny Blind?” Vraagt hij zich af in zijn wekelijkse column.

 

“Wil hij gewoon de beste Marokkaanse voetballer aller tijden worden, en verder helemaal niets? Ik hoop heel erg het laatste.”, vertelt Mossou, “Want goede en erg goede Marokkaanse voetballers hebben we volop. Ze zijn er met bosjes tegelijk, de ene nog begaafder dan de andere. Ziyech is de beste van de Eredivisie, maar dat waren Mounir El Hamdaoui, Adam Maher en Ibrahim Afellay ooit ook. Onomstreden wereldtop zoeken we. Geen bloem die knakt in de knop”, besluit hij.

 

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.