Elia overdonderd door ovatie publiek

Elia overdonderd door ovatie publiek

  • Bron: Goal.com
  • Maandag 11 April 23:11
  • Fabian
  • Bekeken: 5882
  • 2 Reacties

Eljero Elia kreeg afgelopen zondag in de Grolsch Veste een welverdiend verlaat afscheid van de FC Twente aanhang. De vlugge vleugelspeler die onder contract staat bij Feyenoord verliet in 2009 FC Twente voor Hamburger SV. Elia heeft nooit echt afscheid kunnen nemen en is verheugd met de publiekelijke steunbetuiging aan zijn adres.

Tussen 2007 en 2009 speelde Eljero voor FC Twente, waarin hij goed was voor zestien goals en twaalf assists. De 29-jarige vleugelaanvaller liet zondag weten: “Ik heb nooit echt afscheid genomen van FC Twente. Vanwege slechte communicatie is het er nooit van gekomen’’. Inmiddels heeft hij een bewogen carrière achter de rug en kreeg hij dus alsnog zijn afscheid.’

Volgens hemzelf heeft hij de mooiste tijd van zijn carrière in Enschede beleefd en is hij het publiek ook enorm dankbaar voor de toejuiching die hij kreeg. Na een aantal mislukte pogingen bij een aantal clubs is hij nu bij Feyenoord een belangrijke waarde geworden.  Doordat zijn loopbaan in het voetbal veel tegenslagen kende, is de blijk van waardering op zijn plaats, aangezien de behendige speler in zijn tijd bij Twente zijn stempel op een wedstrijd kon drukken.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.