• Zondag 10 April 18:49
  • Joel
  • Bekeken: 2136
  • 5 Reacties

FC Twente speelde zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De club uit Rotterdam was te sterk en won met 0-1. Michiel Kramer besliste namens Feyenoord al na dertien minuten de uitslag van de wedstrijd.

FC Twente begon sterk en Chinedu Ede kreeg een grote kans, maar hij wist het net niet te vinden. Even later maakte in de dertiende minuut Michiel Kramer de enige goal van de wedstrijd, waarbij oud-Tukker Eljero Elia hem de bal aangaf.

In de tweede helft domineerden de Rotterdammers, maar er vielen geen goals meer. FC Twente blijft door het verlies met 35 punten op de dertiende plek.