Adviserende selectiecommissie bij FC Twente bekend

Adviserende selectiecommissie bij FC Twente bekend

  • Bron: FC Twente
  • Donderdag 07 April 20:23
  • Niek
  • Bekeken: 2574
  • 0 Reacties

Bij benoeming van nieuwe stichtingbestuurders en commissarissen adviseert een selectiecommissie het stichtingsbestuur, dat heeft FC Twente op haar officiële site gemeld. FC Twente dat Wilma van Ingen, Dave Blank en Jan Gerritsen bereid heeft gevonden om in deze selectiecommissie plaats te nemen met eerstgenoemde persoon als voorzitter.

 

"De functieprofielen voor het stichtingsbestuur en de Raad van Commissarissen hebben we op vrijdag 25 maart gepubliceerd", vertelt Huub Rakhorst, de voorzitter van de stichting FC Twente'65. "Hierbij is ook aangegeven dat een selectiecommissie ons gaat adviseren bij de benoeming van nieuwe stichtingbestuurders en commissarissen. Op deze manier kunnen we zorgvuldig onze afwegingen maken."

 

Huub Rakhorst vindt het juist goed dat van Ingen, Blank en Gerritsen in het selectiecommissie gaan zitten. "We zijn blij dat deze personen ons willen helpen met adviseren voor geschrikte personen en we zijn blij dat ze deze taak op zich willen nemen. De statuten van de stichting en de BV liggen nu bij de KNVB en gemeente Enschede voor de eind toetsing", aldus Rakhorst.

 

 

 

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.