Supporters blijven Tukkers trouw

Supporters blijven Tukkers trouw

  • Bron: FC Twente
  • Donderdag 07 April 15:27
  • Bram
  • Bekeken: 2250
  • 0 Reacties

De spelers en staf van FC Twente kunnen volgende week vrijdag, in de uitwedstrijd tegen De Graafschap, weer massale steun verwachten van de eigen supporters.

 

Vanmorgen werd op de clubsite van FC Twente bekent dat alle 550 beschikbare kaarten zijn uitverkocht voor de wedstrijd met De Graafschap. Doordat er zoveel animo is voor deze wedstrijd zal FC Twente ook supporters moeten teleurstellen, zo valt te lezen op de clubsite van FC Twente.

 

Eerder dit seizoen was de ontmoeting tussen beide teams in Enschede een echte degradatiekraker. FC Twente dat na een klein halfuur op een 0-1 achterstand kwam nadat Nick Marsman een penalty veroorzaakte en een rode kaart ontving van de scheidsrechter. Kwam, ondanks dat, FC Twente snel op gelijke hoogte door een vrije trap van Hakim Ziyech die knap werd binnen gewerkt door verdediger Joachim Andersen (1-1). In de extra tijd scoort Hakim Ziyech toch nog de winnende treffer van de avond, voor FC Twente (2-1). Hopelijk word het ook in Doetinchem een spannende wedstrijd.

 

De wedstrijd, De Graafschap – FC Twente, zal vrijdag 15 april om 20:00 uur gespeeld worden op de Vijverberg, in Doetinchem.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.