Fenerbache toont opnieuw interesse in Ziyech

Fenerbache toont opnieuw interesse in Ziyech

 • Bron: Turksvoetbal.net
 • Woensdag 06 April 22:04
 • Fabian
 • Bekeken: 2360
 • 6 Reacties

De Turkse topclub Fenerbahce is bereid om acht miljoen euro te betalen voor de smaakmaker van FC Twente. Het is niet de eerste keer dat de Marokkaans international gelinkt wordt aan een overstap naar Istanbul. Destijds werd er een bod van rond de vijf miljoen gedaan, maar vond FC Twente het bod te laag.

 

De boulevardkrant Hurriyet meldt dat Ziyech de kandidaat is om de Braziliaan Diego op te volgen. Zuid-Amerikaanse media denken dat Diego er op aast om terug te keren naar zijn vaderland. Of Hakim zelf openstaat voor een overgang naar de Turkse competitie is nog maar de vraag, aangezien zijn naam ook al op het lijstje van Barcelona is verschenen.

 

Voor FC Twente is het van groot belang dat Ziyech van de zomer verkocht wordt gezien de financiële situatie waarin ze verkeren. Een transferbod van acht miljoen zal ook meer in de buurt komen van de prijs die Twente voor hem verlangt. Mede door de financiële positie hoopt Fenerbahce Ziyech bij de club uit Enschede los te weken.

 

De gele kanaries hebben Ziyech als topkandidaat bestempeld, maar staat ook Sofiane Feghouli van Valencia op de lijst om naar Istanbul te komen. Fenerbahce zal snel moeten handelen, want er zijn meerdere clubs in de race om Hakim zijn handtekening.

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Marco Hazekamp
  Marco Hazekamp
  Marco Hazekamp
  07 April 2016

  Misschien beter dat die gaat, dan gelijk van dat geld contract van Uvini + Cabral verlengen. Ook geld naar gemeente en de schuldeisers.

 • Arno Turksma
  Arno Turksma
  Arno Turksma
  06 April 2016

  Nee, dat moet hij echt niet doen. Een Spaanse club zal het beste bij hem passen. Het Duitse en Engelse voetbal past ook niet echt bij hem. Veel te fysiek

 • Jos Nijland
  Jos Nijland
  Jos Nijland
  06 April 2016

  Nee, over 10 jaar misschien

 • Klaas Adolfs
  Klaas Adolfs
  Klaas Adolfs
  06 April 2016

  Nee ik denk het niet. Het is beter voor hem om zich bij een middelmatige club met een oud top middenvelder in de schijnwerpers te spelen voor een echt grote ploeg. Als hij nu naar een grote ploeg zou gaan zit hij 9 van de 10 keer op de bank waardoor hij zijn carrière verkloot