Hake teleurgesteld over puntenaftrek

Hake teleurgesteld over puntenaftrek

  • Bron: NU.nl
  • Woensdag 06 April 18:56
  • Fabian
  • Bekeken: 1466
  • 0 Reacties

Afgelopen maandag was er wederom een domper te betreuren omtrent de club FC Twente. Voor de tweede keer in korte tijd kreeg de club te maken met een puntenaftrek. Voor coach René Hake is dit een donderslag bij heldere hemel. De zwaarbevochte drie punten die werden behaald in Tilburg afgelopen zaterdag moeten weer worden afgestaan.

 

Hake betreurt de situatie, aangezien de sportieve prestaties van de ploeg uit Enschede na de winterstop eindelijk positief waren. In gesprek met de NOS laat de coach dan ook weten: “Het is frustrerend. Het is jammer dat onze goede serie van na de winterstop voor een gedeelte teniet wordt gedaan door dit soort berichten.”

 

De kans is aanwezig dat in sportief opzicht het team met een terugval te maken krijgt. Iedere tegenslag die de club te verwerken krijgt rondom de financiële omstandigheden kan overslaan op de prestaties van het individu binnen het elftal. Het is dus taak aan oefenmeester Hake om positief ingesteld te blijven en dit over te dragen op zijn spelers.

 

Op dit moment is er nog een sanctie die de club boven het hoofd kan komen te hangen, namelijk het intrekken van de licentie. Het bestuur van FC Twente zal hiervoor opnieuw met oud-voorzitters Joop Munsterman en Aldo van der Laan om tafel moeten om tot een crediteurenakkoord te komen.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.