Ziyech op volglijst FC Barcelona: "Hij maakt stappen"

Ziyech op volglijst FC Barcelona: "Hij maakt stappen"

 • Bron: Peptalk
 • Dinsdag 05 April 18:47
 • Joel
 • Bekeken: 7022
 • 10 Reacties

Hakim Ziyech is dit seizoen van grote waarde voor FC Twente. De Marokkaanse middenvelder is bij bijna elk doelpunt betrokken en dat heeft ook de aandacht getrokken van buitenlandse clubs. Jack van Gelder verklapte in het programma Peptalk dat Ziyech in de belangstelling staat van FC Barcelona.

 

Journalist Erik Dijkstra was ook aanwezig bij Peptalk. Hij is van mening dat Ziyech al klaar is voor een overstap naar een buitenlandse topclub. "Ik kijk alle wedstrijden van FC Twente, in het stadion of op TV. Het is niet normaal wat er daar gebeurd is met die jongen. Hij maakt echt stappen."

 

PEC Zwolle-coach Ron Jans zou in Ziyech's geval eerst voor een tussenstop gaan. Dijkstra deelt zijn mening. "Ziyech is ook genoemd bij Sevilla, dat zou best een tussenstop kunnen zijn, maar ik vind Ziyech zo ongelofelijk goed. Je schrikt er wel eens van als je hem ziet bij FC Twente, daar steekt hij ver bovenuit", besluit Dijkstra.

 

Jans en Van Gelder twijfelen of Ziyech bij een club als Sevilla niet mee hoeft te verdedigen. Dijkstra is het daar absoluut niet mee eens. "Verdedigend doet hij bij FC Twente bijna niks meer. Hij scoort elke week of geeft in ieder geval elke week een assist. Hij draagt in zijn eentje het hele team en is de beste speler van de Eredivisie. Ik vind het zo kneuterig om dan te zeggen 'hij moet ook een beetje meeverdedigen'", concludeert hij.

10 Reacties

10 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Karin van Veen
  Karin van Veen
  Karin van Veen
  06 April 2016

  Als ajax 25 miljoen voor bazoer vraagt...wat moet Ziyech dan wel niet opbrengen! !

 • Arno Turksma
  Arno Turksma
  Arno Turksma
  05 April 2016

  Mooie toekomstige opvolger van Iniesta