Reacties op Social Media over puntenaftrek FC Twente

Reacties op Social Media over puntenaftrek FC Twente

 • Bron: FCTtoday.nl
 • Dinsdag 05 April 16:21
 • Martijn
 • Bekeken: 4746
 • 2 Reacties

FC Twente kreeg maandagavond drie punten in mindering van de licentiecommissie van de KNVB. Op Social Media kwamen al gauw alle reacties omtrent dit puntenaftrek op gang. Een dag na de beslissing van de licentiecommissie hebben we alles maar over onder elkaar gezet. Positief en negatief door elkaar.

 

Reacties onder het bericht van Voetbalzone:

Niek: Een beetje voetbal fan zou willen dat FC Twente blijft bestaan. (174 likes)


Raymond: KNVB mafia, supporters zijn de dupe van die zakkenvullers ( Van een utrecht fan UTCA030 ) twente hoort erin, die zakkenvullers aanpakken niet de supporters (79 likes)


Cas: Ook nog zeggen dat de straf mild is , vind het nu wel keer goed , hoeveel punten kunnen ze afpakken en hoe lang willen ze iedereen die Twente een warm hard toedraagt in onzekerheid houden , blijven maar onderzoeken over Twente , wanneer zijn de andere clubs aan de beurt ? Ben beetje klaar met dit gedoe , al blijf ik Twente steunen wat er ook gebeurd , maar die onzekerheid daar wordt je toch gek van! (14 likes)

 

Hoe zou de Eredivisie zonder FC Twente er uit zien?Reacties bij Voetbal International:

Arthur: Dat ze fouten hebben gemaakt weet iedereen. Welk doel dient dit? Respect voor hoe ze opkrabbelen en dan steeds dit, beetje triest. Twente succes, mooie club. Arthur van der Zwan Feyenoord supporter.


Sietze: Een jaartje of 2 tot 4 uit de eredivisie halen en terug zetten naar juup of lager, daar straf je ze harder mee dan een paar punten in mindering brengen. Kleinere clubs worden sneller terug gezet dan een grote raar wereldje dat voetbal.


Ivo: De meesten hier roepen maar weer wat. Dit is geheel volgens de regels van de licentiecommissie: bij problemen met het financiële plan van aanpak om naar categorie 2 te komen volgt eerst een publieke waarschuwing, daarna 3x punten in mindering voordat de licentie in kan worden genomen. Deze straf heeft alleen te maken met het in moeten trekken van de jaarrekening en is dus de juiste. Verdere maatregelen n.a.v. de misleidende praktijken worden pas na 1 mei uitgedeeld als bekeken wordt of Twente de aanbevelingen uit de onderzoeken allemaal heeft opgevolgd. Mensen die de vergelijking met Haarlem, Veendam, etc. maken snappen blijkbaar niet dat die failliet zijn verklaard door een rechter. Daar stond de KNVB buiten. Ze namen de licentie af n.a.v. een uitgesproken faillissement. Als vandaag of morgen alle schuldeisers het faillissement van Twente bij de rechter gaan aanvragen is het ook voor Twente gewoon voorbij. Dus dat gepiep over meten met 2 (of zelfs meerdere) maten is flauwekul.

 

De pagina Voetbalhumor op Instagram:

HAHA! Hakim Ziyech bij de kapper... #fctwente #puntjeseraf

Een foto die is geplaatst door De Coach (@decoachnl) opReacties onder het bericht bij Voetbalprimeur:


Rick: Iedereen die twente weg wil hebben is niet goed bij zijn of haar hoofd.. de eredivisie is geen eredivisie meer zonder twente Er klopt idd iets niet met het handelen van de knvb met veendam en al die andere clubs maar dat is voorbij toch!? Gewoon redden wat er te redden valt.


2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Marco Snoeyer
  Marco Snoeyer
  Marco Snoeyer
  05 April 2016

  Reactie van Ivo is zoals het is. Niks aan toe te voegen, behalve dat de knvb en licentiecommissie ook eens onderzoek moet gaan doen naar ajax en go ahead die ook met doyen gehandeld hebben. Daarbij nog psv ff natrekken na de verkoop van de grond onder het stadion aan de gemeente voor 48 miljoen. En dan vitesse nog. Ik kan mij niet voorstellen dat bij al deze clubs, de derden geen inspraak hebben gehad bij koop of verkoop van spelers!!!! Dus knvb: Wees consequent!!!!