Mokotjo stopt als international

Mokotjo stopt als international

  • Bron: Voetbal International
  • Dinsdag 05 April 13:14
  • Fabian
  • Bekeken: 2162
  • 0 Reacties

De Zuid-Afrikaanse controleur van FC Twente stopt per direct als international van Zuid-Afrika. Kamohelo Mokotjo moest de laatste twee interlands toekijken vanaf de bank en heeft daarom besloten om er een punt achter te zetten.

 

De middenvelder en bondscoach Shakes Mashaba kunnen blijkbaar niet goed met elkaar opschieten, maar Mokotjo laat de deur op een kier staan. "Onder de huidige omstandigheden zie ik geen perspectief bij het nationale elftal. Ik leg de uitnodigingen naast mij neer, totdat de omstandigheden zijn veranderd".

 

Er wordt gesuggereerd dat de Bondscoach hem alleen selecteerde om de criticasters de mond te snoeren. Mashaba liet zich ook al meerdere malen uit over de middenvelder van FC Twente in de media, waardoor Mokotjo zich slecht behandeld voelt.

 

Tot dusver kwam de 25-jarige spelverdeler tot zes wedstrijden met Bafana Bafana dat voornamelijk vriendschappelijke interlands waren. Ooit hoopt hij het shirt van zijn land weer te kunnen dragen en van waarde te zijn voor zijn elftal.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.