BREAKING: Volgende klap voor FC Twente

BREAKING: Volgende klap voor FC Twente

 • Bron: Voetbal international
 • Maandag 04 April 23:03
 • Bram
 • Bekeken: 2698
 • 2 Reacties

FC Twente heeft maandagvanavond drie punten in mindering gekregen van de licentiecommissie. Dat heeft de licentiecommissie maandagavond bekent gemaakt. Dit is het gevolg van het intrekken van de jaarrekening.

 

FC Twente dat zaterdagavond nog knap terug kwam van een achterstand in het uitduel met Willem ll (2-3) heeft maandagavond drie punten in mindering gekregen van de KNVB. Ondanks de winst van afgelopen zaterdag is het niet minder pijnlijk voor de spelers, staf en supporters. De supporters die de club elk weekend massaal steunen en samen met de spelers elke wedstrijd strijden voor de winst komt dit zeker hard aan. Waar het nu juist wat beter ging op sportief gebied is daar nu ook een tegenvaller.

 

Interim-directeur Onno Jacobs laat weten op de clubsite van FC Twente dat hij al een beetje rekende op de puntenstraf. "Toen wij onlangs de jaarrekening introkken, wisten wij dat de kans zeer groot was dat dit zou gebeuren". Nu FC Twente deze drie punten mindering heeft gekregen kan het zich ook niets meer permitteren. De KNVB laat in een reactie weten dat dit de laatste sanctie is voor FC Twente.

 

Door de drie punten in mindering is FC Twente van de tiende naar ze dertiende plek gezakt met vijfendertig punten uit negenentwintig wedstrijden. Dit is niet de eerste keer dat FC Twente te maken krijgt met drie punten in mindering, vorig seizoen werd de club ook al twee maal een drie punten straf opgelegd. 

 

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Daniel Hofman
  Daniel Hofman
  Daniel Hofman
  05 April 2016

  Wordt nu niet leuk meer, ik hoop dat ze in de toekomst ook andere clubs zo gaan straffen als de cijfers niet kloppen

 • Marcel ten Heggeler
  Marcel ten Heggeler
  Marcel ten Heggeler
  05 April 2016

  Ja zeker komen we hier uit moet Jacobs wel harder werken en niet op zijn dikke rest blijven zitten er moet nu echt aktie komen en ik heb het idee dat hij niet de ernst van de zaak ziet.